Ősz eleji bőrkezelésre, bőrhámlasztásra egyik legjobb módszer a sómasszázs. Fontosabb, mint gondolnád! Hogy miért is, erről kérdeztük masszőrjeinket. Most megosztjuk veletek gondolataikat, tanácsaikat.

Ne felejtsd el a nyár végével a bőr pórusait kitisztíttatni és az elhalt hámsejtek eltávolíttatni. Ha ugyanis ez kimarad, a bőr kevésbé lesz feszes, selymes, csökken az ellenállóképessége, vagyis könnyebben jelentkeznek gyulladásos panaszok, nagyobb az esélye a bőrproblémák megjelenésének. Illetve nem utolsó sorban gyorsabban öregszik a bőr, a kelleténél hamarabb lesz ráncos és megereszkedett.

Persze nem mindegy, hogy ki és milyen módon végzi a peeling-et…

Bízd a sómasszázst szakemberre!

Lehet otthon is, de a nyár utáni erős igénybevételt követően azért jobb a kezelést szakemberre, szakavatott masszőrre bízni. Olyasvalakire, aki tudja, hogy a só mellé milyen olajokat kell használni ahhoz, hogy a bőr valóban újjászülessen. És az újjászületés szó egyáltalán nem túlzás. A sómasszázs során ugyanis a masszőr eltávolítja az elhalt hámsejteket, amik alatt selymes, erős, feszes és egészséges bőr található. A kezelés után ez kerül a felszínre. Vagyis ha szakszerű a sómasszázs, a bőröd tényleg újjászületik.

De a hámlasztás csak egy dolog. A sómasszázs alatt a bőr pórusai is kitisztulnak, plusz a só, illetve a masszázs során használt olaj ásványi anyagai is felszívódnak a bőrben. Amik természetesen táplálják a bőrt. Részben ettől lesz egészséges és ellenállóbb a külső hatásokkal szemben. Sok más mellett a gyulladások ellen is védettebb lesz a bőr.

De az öregedés jeleinek megjelenését is képes késleltetni – legalábbis a rendszeres kezelésnek ilyen hatása is van. Ugyanakkor ne feledjük a sómasszázs masszírozásból adódó előnyeit se. Például azt, hogy élénkül a vérkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, segít ellazulni, feltöltődni. Amire – a feszültségoldásra – azért általában szeptemberben is meglehetősen nagy szükségünk van. A nyár utáni munkába való visszarázódás, az iskolakezdés mindenkinek megterhelő. Arról nem is beszélve, hogy a borongósabb időjárás miatt a hangulatunk sem mindig a legjobb.

Sómasszázs

Szerencsére egy jó sómasszázs ezen is képes segíteni.

A masszírozáskor nem csak a bőr kezelése történik meg, hanem az izomzatot is szakszerűen átmozgatja a masszőr. Mondhatni kettő az egyben kezelésre kerül sor. A bőr is felfrissül és a lélek is megnyugszik.

Összegezve: ha teheted, a nyár végén mindenképpen tegyél azért, hogy az elhalt hámsejtek eltünjenek a bőröd felületéről. A leégett, lebarnult, Nap által meggyötört bőrt fel kell frissíteni. Egyébként az gyorsabban öregedik, illetve az egészsége sem lesz túl kicsattanó. És ennek esztétikai vetülete is van. Vagyis nem lesz elég selymes. Ami azért lássuk be, ősszel is fontos dolog.

Szóval ne hagyd ki a nyár végi, ősz eleji sómasszázst, jelentkezz be hozzánk, és mi segítünk abban, hogy egészséges, ellenálló és ragyogó legyen a bőröd!

Himalaya sómasszázs árak szalonunkban:

30 perc: 5 000 Ft

45 perc: 7 500 Ft

60 perc: 8 700 Ft

Bejelentkezni a következő telefonszámokon tudsz: +36 20 251 7630
+36 1 951 7937

További masszázs kezeléseinkről bővebben olvashatsz: SvédmasszázsCellulit masszázsLávaköves masszázs

Sok szeretettel vár sómasszázsra Evelin és Odett a PompArt Szépségszalon képzett gyógymasszőrei:

Masszőrök a 17. kerületben
Masszőrök a PompArt Szépségszalonban, Budapest 17. kerület

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


Kapcsolódó cikkeink:

Az izomlazító masszázs nem csak a feszültséget űzi el

A kínzó izomcsomók ellenszere a masszázs