Sportmasszázs Pompart Szépségszalon
Sportmasszázs - letapadt izmok lazítása

Sportmasszázs

nem csak sportolóknak!

Tapasztalt gyógymasszőrökkel várunk a 17. kerületben: Ferihegyi út 81.

Időpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Sportmasszázs árak

  • 30 perc: 5 000 Ft
  • 60 perc: 8 500 Ft
  • 90 perc: 10 500 Ft

Sportmasszázs bérlet:

  • 60 perces sportmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft
  • 90 perces sportmasszázs (5 alkalom) 42 000 Ft

Mitől sportmasszázs a sportmasszázs?

Mi az, amitől annyira kedvelt masszázsforma a sportmasszázs?

A sportmasszázs alapvetően a sportolók számára ideális. Illetve azoknak, akik fizikailag aktívak. A sportmasszázs ugyanis segít a sérülések megelőzésében, illetve a mozgás utáni regenerálódásban. A rendszeres kezelés javítja az izmok kondícióját. Vagyis aki időről időre eljár sportmasszőrhöz, fittebb tud maradni. És ez az előny – lássuk be – mindenkinek jól jön.

Fizetési mód: készpénz és bankkártya; MKB – K&H – OTP Szép kártya szabadidő zseb

Masszázs online időpontfoglalás:

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

Sportmasszazs - izmok regenerálása

Ki ne szeretné a hétköznapok során, a sok-sok rohanás közepette is megőrizni a fittséget? Szóval legyél sportoló vagy élj az átlagnál fizikailag aktívabb életet, a sportmasszázst neked találták ki. De érdekes módon a masszírozás ezen módja akkor is segíthet, ha a mindennapokból hiányzik a mozgás és emiatt szükséges az izmok intenzív átmozgatása vagyis a letapadt izmok fellazítása.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Sportmasszázs előnyei

A sportmasszázs előnyei persze nem merülnek ki a fittség megtartásában, a sport utáni izomregenerálásban és a sérülések megelőzésben. A masszázs ezen típusa az izomegyenlőtlenségből adódó panaszok, a testtartási problémák kezelésére is ideális.  Ahogy akkor is, ha sokat ülünk a monitor előtt és esetleg emiatt fájdulnak meg a nyak vagy a hát izmai. A sportmasszázs a mozgásszegény életmód esetében is jótékony hatású.

A sportmasszázs alapvetően egyébként – ahogy a többi masszázstípus általában – nyugtató hatású, a merev izom okozta fájdalmat enyhíti, megszünteti. Csökkenti továbbá az izomgörcsöket, lazítja a merev, letapadt izmokat. Méregtelenít: egészen pontosan segít kiüríteni az izmokból az ott felhalmazódott méreganyagot, például a tejsavat. Segíti az izmok regenerálódását. Az egészség, a minőségi életvitel megtartásához járulhatunk hozzá, ha rendszeresen sportmasszőrhöz fordulunk.

Persze ahhoz, hogy ez teljesüljön is és a sportmasszázs valóban elérje a célját, szükség van egy jó sportmasszőrre is. Olyasvalakire, aki ismeri az anatómiát és van annyi tapasztalata, hogy tapintás révén tudja, melyik masszírozó módszer alkalmas az adott izomprobléma oldására.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

De mit csinál pontosan a sportmasszőr?

A sportmasszázs valamelyest hasonlít a svédmasszázshoz, de sokkal intenzívebb, erősebb fogásokon alapul. A sportmasszőr ezen masszázs esetében is használ krémeket, olajokat. Ezek bedörzsölésével melegíti be az izmokat és segít abban, hogy a regeneráló, ellazító hatás még erőteljesebb legyen. Ahogy sok hasonló típusú kezelés esetében, a sportmasszázsnál is az az ideális, ha rendszeres az életünkben. Ugyan egy-egy fél órás masszírozás is sokat segíthet, javíthat a közérzeten, de valódi eredményt csak úgy érhetünk el, ha a rutin része lesz a sportmasszázs. Már amennyiben nem tartozunk azok közé, akiknek nem ajánlott masszíroztatni. Sajnos vannak ugyanis olyan tényezők, amiknek a megléte esetén nem javasolt a sportmasszázs.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Ellenjavallatok, amikor nem ajánlatos ez az erősebb masszázs kezelés

Például terhesség alatt, rákos megbetegedés, bőrbetegségek esetén. Ahogy akkor se, ha lázasak vagyunk, vérzékenységgel küzdünk, akut ízületi panaszaink vannak. De menstruáció ideje alatt sem tanácsos masszázson részt venni.

Összességében tehát a sportmasszázs kiváló izomregeneráló és az izompanaszokat megelőző módszer. Sportolóknak – amatőröknek is -, fizikai munkát végzőknek vagy épp túlságosan mozgásszegény életmódot végzőknek ideális. Ez a masszázsfajta nem a tipikusan kellemes masszázs kategóriába esik, viszont határozottan felfrissít, regenerál és megszünteti a kevés mozgás okozta “mindehol fáj” érzést is.

Sportmasszázs
ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386