Barnulás közben méregteleníteni? Meglehetősen ideálisan hangzik. Az infraszoláriummal ez is lehetséges. Hogyan? Erre is rátérünk, de előbb nézzük meg, hogy miért célszerű áldozni a rendszeres méregtelenítésre.

Egészséges méregtelenítés

Ha a szervezetben felhalmozódnak a salakanyagok, akkor előbb-utóbb valamilyen egészségügyi probléma alakul ki. Ami lehet szervi és lelki is. Egyáltalán nem egyedi eset, hogy valaki egy kiadós méregtelenítés után úgy érzi, mintha teljesen kicserélték volna. Ha a szervezetet tehermentesítjük, azaz megszabadulunk a felesleges mérgektől, újra energikusak lehetünk mentális és szervi szinten is. Arról nem is beszélve, hogy a megbetegedés esélyét is csökkentjük, hiszen az immunrendszernek nem kell túlfeszített munkát végezni, így az hatékonyabban fejti ki a hatását.

Igen ám, csakhogy méregteleníteni nem olyan könnyű dolog. A felhalmozódott salakanyagok ugyanis nem távoznak varázsszóra. Vagy rendszeres sportolásra, esetleg kifejezett méregtelenítő kúra kell vagy kitartó diétára van szükség ahhoz, hogy a szervezet felfrissüljön és fitt is maradjon. Ráadásul sokszor a szakértői segítséget sem spórolhatjuk meg. Mivel minden élethelyzet egyedi, így a különféle kúrákba nem tanácsos ész nélkül belefogni. Ahogy az intenzív sport se mindig a legjobb választás.

Ha egy egészséges szervezetet feltételezünk, akinél az egészséges táplálkozás alapjai és a rendszeres sportolás is jelen van a mindennapokban, ott vélhetően megfelelő lesz az anyagcsere is. Ezek az alapok szükségesek, hogy rendben legyen a méregtelenítésünk. Azonban egy egészséges szervezetnek is jót tesz, ha egy kicsit besegítünk a méregtelenítésbe. Ebben az esetben nem kell azonnal nagy dolgokra gondolni, mint például egy komolyabb lébőjt kúra. Adunk egy kényelmesebb tippet: Próbáld ki az infraszoláriumot!

Infraszolárium Pompart Szépségszalon

Ha kiegészítő méregtelenítő léböjt kúrán is gondolkodsz, akkor olvasd el kapcsolódó cikkünket is! Összefoglaltuk a léböjt lényegét és minden fontos tudnivalót, mielőtt belevágsz.

Mik a természetes méregtelenítés hatásai?

Kevesen tudják, de az infraszolárium nem csak barnít, hanem a méregtelenítésben is segít. Részben egyébként ez utóbbinak köszönhető az is, hogy az infraszolárium használata után szép, egészségesen barna lesz a bőr. A méregtelenítés tünetei, a salakanyagoktól való megszabadulás következménye ugyanis, hogy a bőr egészségesebb lesz. Hasonlóképpen az infraszaunához, az infraszolárium is mélyebben hat, mint a bőr felszíne. Ennek köszönhető, hogy az infraszolárium fogyaszt és a cellulitiszt is csökkenti. Persze a siker érdekében nem elegendő egyetlen alkalom. Ahhoz, hogy szép barna legyen a bőr és méreganyagok is távozzanak a szervezetből, több kezelésre mindenképpen szükség lesz. Most nézzük egy picit részletesebben, hogyan működik:

Hogy az inrfraszoli eredményes legyen a méregtelenítésben, érdemes figyelned arra, hogy mindig tiszta bőrrel használd! És mint minden más méregetelenítő kúra esetében itt is fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot, lehetőleg tiszta vizet.

Mindezek mellett azért a sportot se hanyagoljuk és lehetőleg az egészséges étkezésről se mondjunk le. Attól függetlenül ugyanis, hogy az infraszolárium segít a méregtelenítésben, a mozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást nem helyettesíti. Abban más ez a szolárium, mint egy hagyományos gép, hogy infra alapú előkezelést végez, ami során a bőrödet felkészíti a barnulásra. Közben kitágulnak a bőr pórusai is, felmelegszik a bőr és megkezdődik a méregtelenítés. Ha belegondolunk hasonlóan működik az infraszauna is.

A hatásos méregtelenítés további pozitívumai

Amiben viszont az infraszolárium még hatékony – a méregtelenítés és a szép barnulás mellett:

  • kikapcsol, segít a hétköznapi stressz ellensúlyozásában
  • jobb kedvre derít
  • erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét
  • részben a méregtelenítő hatása révén jótékonyan hat a keringési rendszerre
  • segíthet megakadályozni a csontritkulást vagy csökkenteni a kialakulásának az esélyét
  • szerepe lehet a rák (mell-, vastagbél-, prosztatarák) kialakulása kockázatának csökkentésében
  • és felkészíti a bőrt a nyári időszakra
Infra szolárium gyors barnulás

Infra szoli kúra szerűen?

De mennyi infraszoláriumozásra van szükség ahhoz, hogy az eredmény szemmel látható legyen?

Ez bőrtípustól függ. De néhány alkalom már hozhat eredményt. Amit fontos észben tartani, hogy heti két alkalomnál többet ne szoláriumozzunk. Hagyjuk a bőrt regenerálódni. Illetve a folyadékpótlásról sose feledkezzünk meg, ahogy a fentiekben is említettük. Tartsuk szem előtt azt, hogy a kevesebb több!

Kedvet kaptál egy méregtelenítő, barnító infraszoláriumozáshoz? Klikk ide, és tudj meg többet a nálunk elérhető szolgáltatásról!

Mit tegyünk narancsbőr esetén?

A narancsbőr vagy más néven cellulit is a salakanyagok lerakódása okozza. Tünetei általában zavaróak főként esztétikai szempontból. Érdemes még a kialakulása kezdetén tenni ellene. Viszont itt már az Infraszolárium használata kevés lesz, mert a bőr alatt a zsírszövetet ” fel kell törni ” , hogy a toxikus anyagok távozhassanak. Ezt pedig mechanikusan tudjuk elérni: sportolással és / vagy cellulit masszázzsal. Igazából a kettőt együtt szoktuk javasolni. Az Infra itt is a segítségedre lesz, csak éppen Infrabicikli formájában. Ez egy olyan edzőgép, ami hatékonyan segít csökkenteni a narancsbőrt és más néhány edzés után is tapasztalni fogod, hogy feszedik a bőröd. Érdemes a tekerés után bejelentkezni cellulit masszázsra is, amikor már túl vagy azon, hogy jól megdolgoztattad a kérdéses testrészt. A kettő kezelés kombináció nagyon jól kiegészíti egymást.

Ha súlyfeleslegből is szeretnél leadni, akkor érdemes a táplálkozást is beállítani egészségesebb verzióra egy dietetikus szakember segítségével. Ha beleállsz a dologba és megtalálod azt az utat, ami a legjobban illeszkedik az egyéniségedhez, akkor már nem fogod nehézségnek érezni a változást, hanem élvezni fogod azt. Az InfraTrainer edzések alatt akár a kedvenc filmedet is nézheted és hidd el nagyon gyorsan telik úgy az idő! Életmód és inspirációk blogunkon több bejezést is találsz a témában, böngéssz kedvedre!

Ha kérdésed merül fel az infrabiciklivel, cellulit masszázzsal vagy az infra szoláriummal kapcsolatban, akkor keress minket bátran a PompArt Szépségszalon recepcióján!

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Nagyon szívesen válaszolunk minden kérdésre és igény szerint a kezeléseket össze is kombináljuk neked, hogy egymás után tudd őket igénybe venni.

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.