Higiéniai etikett

 

Szeparáció és Prevenció a szerevezésben, megerősített higiéniai szabályokkal, körültekintő gondossággal várunk szépségszalonunkban!

 

Kedved Vendégeink!

 

A COVID-19 járványra való tekintettel prevenciós feltételekkel várunk benneteket szalonunkban. Ti és mi egymástól is függünk, egymás egészségéért is felelősséggel tartozunk. Ha szeretnél szépülni, mindent megteszünk, hogy biztonságban érezhesd magad nálunk, és mindannyiunk védelmében újra gondoltuk, szigorítottuk a munkák során betartandó higiéniai szabályokat. A szabályokat határozatlan ideig érvényben tartjuk.

Tudjuk, hogy szükséged van ránk, és nekünk is rád. Tőled is felelősségteljes gondolkodást kérünk mindenkiért, mindannyiunkért. Tudjuk, a COVID-19 még jelen lesz egy ideig az életünkben. Ha későbbre módosítanád az időpontodat, mi ezt tiszteletben tartjuk.

 

Milyen higiéniai szabályok szerint működünk?

 

Szolgáltatás körülményei:

 

 • Kérjük szépen vendégeinket, hogy szájmaszkot viseljetek a szalonba való belépés előtt már, minden olyan szolgáltatás közben, ahol ez lehetséges- akkor se vedd le, ha meleg, vagy kényelmetlen. Ha véletlenül otthonhagytad a maszkod, akkor jelezd és biztosítunk neked egy teljesen új maszkot amit a recepción átvehetsz!
 • A szalonban belépés pillanatában az asztalon elhelyezett kézfertőtlenítőt kérjük mindenképpen használd.
 • A szalonba történő belépéskor érintésmetes lázmérést fogunk végezni a belépő Vendégeinken. Amennyiben 37C° feletti testhőmérsékletet mérünk, a szalon dolgozói megtagadhatják a Vendég belépését a szépségszalon területére.
 • Munka közben mi is folyamatosan maszkot fogunk viselni és kesztyűt.
 • Belépés után kérjük, hogy utcai cipőre védőzsákot húzz, ezt biztosítjuk.

 

Fontos, hogy azon Vendég esetében, aki megtagadja a kézfertőtlenítő, a maszk vagy a cipővédő zsák, esetleg a lázmérést, azt a vendéget azonnali távozásra szólíthatják fel a szalon dolgozói. Amennyiben a szolgáltatás közben dönt úgy a Vendég bármilyen okból, hogy levenné a maszkot, ezt kérjük előzetesen egyeztetni a szolgáltatást végző kollégánkkal. 


Mit tesztünk még maximális biztonságodért?

 

 • Folyamatos szellőztetünk, fertőtlenítünk.
 • Vendégágyon mindenkinek fertőtlenített huzatot és törölközőt biztosítunk.
 • A gőzölőben/diffúzorban folyamatosan fertőtlenítő aromákat párologtatunk.
 • Az öltözőkban, mosdókban és a szoláriumok – InfraTrainer gépeken minden Vendég után fertőtlenítő takarítást végzünk.
 • A szoláriumok, Infratrainert, masszázst igénybevevő Vendégeinket úgy osztjuk be, hogy érkezéskor és távozákor se találkozzanak más Vendéggel az öltözőkben, tehát az öltözők használata mindig egyedül történik. Ezalól kivétel, ha a Vendégek együtt érkeznek vagy kifejezetten kérik az együtt öltözés lehetőségét. 
 • Az InfraTrainer szalonban egymás mellett 2 gép található, melyek egmástól szalagfüggönnyel elválaszthatók. A Vendég kérése alapján egyedüli időpontot is tudunk biztosítani, amikor kizárólag egyedül tartózkodik az InfraTrainer szalonban, vagyis a másik gépen nem végez edzést senki. 

 

Milyen esetben tudunk fogadni?

 

Egészségügyi követelmények:

 

 • Ha tünetmentes vagy és a környezetedben (család, munkahely, stb.) sincs beteg személy, és körülményeid megfelelnek az egészségügyi feltételeinknek.

 

Melyek a legfontosabb feltételek?

 

 • nem vagy várandós
 • környezetedben senki sem beteg vagy nincs karanténban
 • magad is szabályosan védekezel a vírus ellen a mindennapokban


Mit kérünk tőled most?

 

Ha le kell mondanod: persze ha lehet, ne az utolsó pillanatban tedd, de ha úgy alakul, most nem haragszunk meg, inkább köszönjük, hogy vigyázol ránk. 

Amennyiben bármilyen megfázásra vagy valamilyen betegségre utaló tünetet tapasztalnál, még a szalonba érkezés előtt bármikor lemondhatod az időpontod.

Ha környezetedben valaki hirtelen betegségre utaló tüneteket mutat, vagy most került karanténba, már akkor is mindenképpen mondd le az időpontodat.

Nagyon szépen köszönjük az együttműködésed!

 

PompArt Szépségszalon dolgozói