Lávaköves masszázs

ami felmelegíti tested-lelked

A XVII. kerületben tapasztalt gyógymasszőrrel várunk: 17. kerület, Ferihegyi út 81.

Időpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Lávaköves masszázs árak

  • 8.300 Ft / 60 perces lávaköves masszázs egy alkalom
  • 5 különböző nagyságú és összesen 20 db lávakővel maszírozunk
  • 40-50 C°hőfokú kövekkel melegítjük fel tested – lelked
  • Mindeközben energiával is feltöltődsz

A lávaköves masszázsnak számos pozitív élettani hatása van, mint például a stresszoldás, méregtelenítés és hogy igen jót tesz a bőrnek is. Ami miatt azonban igazán szeretjük az az, hogy teljesen átmelegít masszázs közben. A hűvösebb őszi napok beköszöntével vagy a metszően hideg téli napokon szinte mindenkinek jól esik egy forró lávaköves masszázs.

Ilyenkor a csontunkban is érezzük a hideget és hosszasan állunk este a forró zuhany alatt is, hogy a hideg nap után átmelegítsük testünket. Ettől a módszertől a lávaköves masszázs sokkal jobb módszer, mert a masszázs közben teljesen ellazulhatsz és a simítás hatására izmaid és merev izületeid visszanyerik rugalmasságukat. 

Különösen akkor ajánljuk neked, ha gyakran hidegek a végtagjaid, fázós típus vagy és te vagy az első aki otthon és a munkahelyen is először szól, hogy kapcsolja már be valaki a fűtést. 🙂

Fizetési mód: készpénz és bankkártya, OTP Szép kártya szabadidő zseb

Áraink 2022. szeptember 01-től érvényesek.

Lávaköves masszázs a PompArtban - Evelin masszőr

Miért olyan jó a lávaköves masszázs?

Vulkanikus vagyis bazalt köveket használunk a lávaköves masszázs alatt. Köveink eredeti, tanúsítvánnyal rendelkező kövek. Bár valószínűleg nem fogod elkérni a köveink bizonyítványát masszázs előtt ?, azonban az eredetiség azért fontos számunkra, mert csak az eredeti lávakövek tartják meg hosszasan a kívánt hőmérsékletet a masszázs alatt. 

Nem kell tartanod tőle, hogy megégetnek a kövek. Melegentartó edénybe helyezzük a köveket és felmelegítjük. A testedre szabad kézzel helyezzük fel a lávaköveket, vagyis meg tudjuk fogni szabad kézzel és ezáltal ellenőrizzük is, hogy a hőmérsékletük megfelelő-e. 

A lávaköves masszázs olajos svédmasszázson alapul. A különbség abban rejlik, hogy a masszázsfogások többségét a lávakövekkel végezzük. Említettük, hogy jót tesz a bőrnek is. A meleg hatására az masszázs során használt olaj a bőr mélyebb rétegeibe képes bejutni, így puhává és selymessé varázsolja.

Különböző méretű kövekkel masszírozunk meg. A nagyobb köveket a végtagokra és a hátra, a kisebbeket pedig a tenyér és a lábujjak közé helyezzük. 

Időpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Maximális pihenésélmény

A terápia alatt maximális pihenésélményt tapasztalsz, közben energiával töltődsz fel. A legkomolyabb stresszes időszakodban is képes ellazítani.A kezelés sajátos ritmusa mindenkit elvarázsol. Először olajokkal masszírozzunk át, majd a nagyobb méretű kövekkel érintünk és lassuló ritmusban végezzük a masszázst, végül a követ a megfelelő ponton pihenni hagyjuk. Egyre több meleg kő érkezik, míg az idegi feszültség teljesen megszűnik és mély relaxációt biztosít. Lehetséges, hogy a masszázs végén egy kicsit kábán, teljesen ellazultan arra gondolsz, hogy szívesen tovább aludnál. Este biztosan mély alvás vár rád.

Mikor nem javasolt a lávaköves masszázs?

 Három dologra érdemes figyelned, ha lávaköves masszázsra jössz:

  • Hölgyeknek menstruációs ciklus alatt, a meleg hatására fokozódhatnak a görcsök és a vérzés.
  • Komoly hátfájdalmak, gyulladásban lévő izmok esetén sem javasoljuk a lávaköves masszázst. Ennek oka, hogy a meleg hatására a gyulladás fokozódik, így a hőhatás kerülendő. Ilyenkor termálfürdő igénybevétele sem javasolt.
  • Kismamáknak, várandós hölgyeknek szintén nem javasolt.

Természetesen, ha bármilyen betegség áll fenn ( szív- érrendszeri, magas vérnyomás, tüdő és légzés probléma), akkor azt a kezelés előtt kérjük, jelezd nekünk!

Legkedveltebb téli masszázs a lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs talán a legkedveltebb masszázskezelésünk télen. Így Neked is bátran ajánljuk kipróbálásra. Amikor szólsz majd masszázs közben, hogy szeretnél még egy meleg követ a kezeidbe vagy máshová, akkor tudjuk, hogy nem tévedtünk! ?

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

lávaköves masszázs a XVII. kerületben
Masszázs online időpontfoglalás:

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

A PompArt Szépségszalon további masszázs szolgáltatásai:

Masszázs árakCellulit masszázs – Kismama masszázs Lávaköves masszázs SportmasszázsSvédmasszázs – Masszőr bemutatkozás

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386