Masszázs szolgáltatások

Masszázs kezeléseinket azért kedvelik Vendégeink, mert az első mozdulattól fogva az utolsóig, minden egyes érintésre maximális figyelmet fordítunk. Tested megérdemli a törődést és ezt mi a nálunk töltött időben messzemenőkig tiszteljük.

Akik egyszer már jártak szalonunkban masszázsterápián gyakran érdeklődnek bérletes kondíciók iránt, így a legnépszerűbb masszázs terápiákra bérleteket is kínálunk. Járj hozzánk masszázsra rendszeresen, vagy kúra szerűen, mindig szeretettel várunk!

Tedd próbára masszőreinket Evelint és Odettet! Meríts energiát egy félórás hátmasszázs vagy svédmasszázs keretében, amely mindössze 4.500 Ft / 30 perc. Legközelebb biztosan 60 percre kérsz majd időpontot! 🙂

A XVII. kerületben 2 fő, tapasztalt masszőrrel várunk: 17. kerület, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Fizetési mód: készpénz és bankkártya, MKB, K&H és OTP Szép kártya szabadidő zseb – Áraink 2022. szeptember 01-től érvényesek.

Ajándékozz kényeztető törődést, minőségi énidőt szeretteidnek, kedvesednek vagy barátaidnak.

Nincs ajándék ötleted a közeledő ünnep, születésnap, névnap vagy évforduló kapcsán?

Összeszedtük a legnépszerűbb ajándékutalvány feltöltéseinket segítségül.

A tapasztalatok alapján mindig sikert aratnak utalványaink.

Ajándékozz kényeztető törődést, minőségi énidőt szeretteidnek, kedvesednek vagy barátaidnak.

Keress minket: +36 20 251 7630

Részletekért kattints az alábbi gombra:

Ajándékutalvány

HÁTMasszázs

Alulról fölfele a keresztcsonttól a lapockákon át, az utolsó nyakcsigolyáig haladva, először simító mozdulatokkal bedolgozzuk a krémet vagy olajat. 

Masszázs

 

 

 

 

 

 

Majd a teljes testmasszázsnál (svédmasszázsnál) is alkalmazott dörzsöléses, gyúró, végül paskoló, kopogtató technikával befejezve lazítjuk az izomzatot. Végül a karok izomzatát is átdolgozzuk a kisujjtól egészen a vállig.

Hátmasszázs árak: 

 • 30 perc: 5 000 Ft
 • 60 perc: 8 500 Ft

Hátmasszázs bérletek:

 • 30 perces hátmasszázs (5 alkalom) 20 000 Ft
 • 60 perces hátmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

Svédmasszázs / frissítő masszázs

Európa legelterjedtebb masszázsformája, amely kiválóan alkalmas arra, hogy oldja feszültséget, ezáltal lazítva az izmokat. Hatására fokozódik a nyirok és vérkeringés, segít az alvászavarok leküzdésében, valamint magasvérnyomás, gerincbántalmak és szívpanaszok és légzőszervi panaszok esetén is segítséget nyújthat.

A masszázs hanyatt fekvésben kezdődik a jobb láb bokaízületétől a csípőízületig felfele haladó simító mozdulatokkal dolgozzuk a bőrbe a krémet vagy olajat. Ezután erőteljesebb dörzsölő, gyúró, vibráló mozdulatokkal lazítjuk, élénkítjük, gyúrjuk az izmokat. A jobb lábat követően végig dolgozzuk a bal lábat is, majd a jobb, végül a bal kart kisujjtól egészen a vállig, majd hasra fordulva ugyanígy következik a jobb majd bal láb, a hát, a keresztcsonttól felfelé haladva a nyakcsigolyákon végig, és végül a jobb majd bal kar masszírozásával zárul a kezelés.

Svédmasszázs árak:

 • 30 perc: 5 000 Ft
 • 60 perc: 8 500 Ft
 • 90 perc: 10 500 Ft

Svédmasszázs bérletek:

 • 60 perces svédmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft
 • 90 perces svédmasszázs (5 alkalom) 42 000 Ft

A XVII. kerületben 2 fő, tapasztalt masszőrrel várjuk: 17. kerület, Ferihegyi út 81.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

Fizetési mód: készpénz és bankkártya

További információ: Svédmasszázs kezelésekől

masszőrök a 17. kerületben

Evelin és Odett masszőreink sok szertettel várnak téged is! 

Sportmasszázs


Egyre népszerűbb masszázsforma és számos jótékony hatásának köszönhetően nem csak sportolóknak javasolt. Segít a sérülések megelőzésében és javítja az izmok teherbírását. Kiválóan használható testtartási problémák, izomegyenlőtlenségek esetén, mindemellett segít megelőzni a sportsérüléseket, valamint fokozza az izmok teljesítőképességét. Masszázs közben erőteljesebb, mélyrehatóbb mozdulatokat alkalmazok, a merev izmok lazítása érdekében.

A masszázs hanyatt fekvésben kezdődik a jobb láb bokaízületétől a csípőízületig felfele haladó simító mozdulatokkal. Ezután erőteljesebb dörzsölő, gyúró vibráló mozdulatokkal lazítjuk, élénkítjük, gyúrjuk az izmokat. A jobb láb után ugyanígy végig dolgozzuk a bal lábat, majd a jobb, végül a bal kart kisujjtól egészen a vállig. Hasra fordulás után elölről kezdjük a jobb, majd bal láb bokától csípőig (felfelé) haladó masszázsát. Következik a hát, a nyak és végül a karok izmainak átdolgozása. Sportmasszázsnál krémmel dolgozom és mindig az adott helyzetnek megfelelően, az adott problémás területre rákoncentrálva masszírozom, gyúrom, lazítom az izmokat.

Sportmasszázs árak:

 • 30 perc: 5 000 Ft
 • 60 perc: 8 500 Ft
 • 90 perc: 10 500 Ft

Sportmasszázs bérlet:

 • 60 perces sportmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft
 • 90 perces sportmasszázs (5 alkalom) 42 000 Ft

Tovább olvasok: Sportmasszázs nem csak sportolóknak

 

Az alábbi videónkban masszázsszolgáltatásainkat is megismerheti:

Lávaköves wellness masszázs

A lávaköves masszázs több ezeréves múltra tekint vissza, amelyet az ősi kultúrában is használtak kezelésre. A kezelés egy speciális masszázstechnikára épül, ahol vulkáni eredetű, simára csiszolt bazaltköveket használok, amelyek speciálisan megtartják a hosszasan a hőt.

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs menete során legfőbb célunk a stresszoldás, az izmok lazítása. A köveket a vendég komfortérzetének megfelelően melegítjük fel, amelyek segítségével testrészről testrészre haladva, körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe a hatóanyagokat.

A kövekből távozó hő segít az olajban lévő vitalizáló anyagokat eljuttatni a bőr mélyebb rétegeibe.

Ára: 60 perc: 8 300 Ft

További információ a: Lávaköves masszázs

Talpmasszázs

Lábunk folyamatos terhelésnek van kitéve minden nap, így nem csoda, ha sokszor úgy érezzük, hogy „leszakad a lábunk”. Talpunk a testünk térképe, tele idegvégződésekkel, így annak szakszerű masszírozásával a is jelentős eredményeket lehet elérni. Gyulladáscsökkentő hatása van, erősíti az immunrendszert és elősegíti a salakanyagok kiválasztását, valamint szabályozza a hormon háztartásunkat.

Talpmasszázs

Kezelést megelőzően letisztítjuk a talpat és a masszázs során a lábujjaktól a sarok felé haladunk, és az egész alsó lábszárat is (térdig) átmasszírozzuk.

Árak:

30 perc: 5 500 Ft

45 perc: 8 000 Ft

60 perc: 9 500 Ft


Arc- és fejmasszázs

Ez az igen kedvelt kényeztető kozmetikai masszázs, öregedést késleltető hatással bír, javítja az arcizom tónusát, rugalmassá, friss és üdévé varázsolja az arcbőrt. Kitűnően alkalmas stressz, enyhe depresszió, levertség, valamint migrén kezelésére. Javítja a keringést és erősíti az immunrendszert.

A masszázs során az arc tisztítását követően homloktól az állig dolgozunk, majd a hajas fejbőrt is alaposan átmasszírozzuk.

Árak:

25 perc: 4 900 Ft

50 perc: 7 200 Ft

75 perc: 10 300 Ft

Masszázs bérletek

 • 60 perces svédmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft
 • 90 perces svédmasszázs (5 alkalom) 42 000 Ft
 • 60 perces sportmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft
 • 90 perces sportmasszázs (5 alkalom) 42 000 Ft
 • 45 perces cellulit masszázs (5 alkalom) 33 200 Ft
 • 60 perces cellulit masszázs (5 alkalom) 40 800 Ft
 • 30 perces hátmasszázs (5 alkalom) 20 000 Ft
 • 60 perces hátmasszázs (5 alkalom) 34 000 Ft

Időpontfoglalás: 

+36 20 251 7630

+36 1 951 7937

Cellulit masszázs

Sokan narancsbőr masszázsnak is nevezik, mert a narancsbőr tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére szolgál ez a masszázs kezelés. Az évek során méreganyagokkal telített nyirokfolyadék halmozódik fel testünk kötőszövetei között, ezáltal a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik.  Főleg combon, csípőn, hason, karon jelentkezik. A cellulit masszázst kúraszerűen javasolt (heti 1-2 alkalom) végezni. Fontos a bőséges folyadék (víz) fogyasztása, így a tünetek enyhülése is látványosabb. Az alkalmazott speciális olaj és természetes dörzsölő anyagok (pl.: indiai citromfű, fahéj, paprika olaj, kókusz használata a bőr mélyebb rétegeibe hatolva enyhítik, eltüntetik a narancsbőr látványát, fokozzák a bőr rugalmasságát, anyagcseréjét, nyirokkeringését.

A masszázs menete a svédmasszázson alapul. Dörzsölő anyagokkal, masszázskesztyűvel  erőteljesen átmasszírozzuk a nyirokkapukat, nyirokutakat. Ezt követően a köpölyözést alkalmazva, a vákum hatására egy  olyan intenzív, irányított fizikai behatást kezdeményezünk, amely mobilizálja a zsírsejtek tartalmát és stimulálja a szervezetet annak lebontására.

A 60 perces cellulit masszázsnál a hatóanyaggal ellátott testfelületeket végül fóliával tekerjük körbe, ez által még jobban fokozzuk (a meleg hatására) a kezelés eredményességét.

Cellulit masszázs ára:

 • 30 perc: 5 500 Ft
 • 45 perc: 8 300 Ft
 • 60 perc: 10 200 Ft

Cellulit masszázs bérletek:

 • 45 perces cellulit masszázs (5 alkalom) 33 200 Ft
 • 60 perces cellulit masszázs (5 alkalom) 40 800 Ft

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

Olvass részletesen cellulit masszázs kezeléseinkről, menetéről és jótékony hatásairól!

Tovább olvasok: Cellulit masszázs narancsbőr ellen

Himalája sós bőrfiatalító wellness masszázs

Fantasztikus a bőrnek és a léleknek egyaránt. Ajánlom a feltöltődni vágyóknak, mert revitalizál, méregtelenít és eltávolítja felesleges hámsejteket, garantált a puha egészséges bőr. A himalája sóban lévő ásványai anyagok és nyomelemek jótékony hatásának köszönhetően a bőr sokkal üdébbnek, puhábbnak, kisimultabbnak tűnik.

A kezelés testradírozással, pontosabban himalája sóval kevert alapkrémmel történik. Hanyatt fekve, végtagokon és hason elvégezzük a folyamatokat majd az átradírozott testrészeket bőrt tápláló olajjal masszírozzuk át, majd ezután következik a hát és a végtagok. Kezelés során az értékes anyagok bedolgozásra kerülnek, így a méregtelenítési folyamatok beindulnak, az olajos masszázs és bedörzsölés segít megnyugtatni a testet és lelket.

Árak:

30 perc: 5 000 Ft

45 perc: 7 500 Ft

60 perc: 8 700 Ft

Massszőreink tanácsait elvolvashatod kapcsolódó blogcikkünkben: Nyár végi bőrhámlasztás sómasszázzsal

Aromaterápiás wellness masszázs

Stresszoldó, nyugtató, pihentető masszázs, amely ötvözi a keleti illóolaj terápiát a nyugati masszázsfogásokkal. Hangsúly a simító fogásokon van, amely az aromaolajok illatával kombinálva segít elérni a testi és lelki ellazulást. Legyen szó fáradtságról, légúti megbetegedésről, vagy akár emésztési panaszokról a megfelelő illóolaj használatával ezen panaszokat kellő hatékonysággal kezeljük.

A masszázs folyamán a választott aromaterápiás olajat egy neutrális bázisolajjal keverve visszük fel a testre, amely a bőrön keresztül felszívódva kezdi meg kifejteni jótékony hatásait. Lassú, gyengéd, nyújtó mozdulatokkal segítjük ellazítani az izmokat.

Árak:

30 perc: 5 000 Ft

60 perc: 8 000 Ft

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

Forró törölközős guriga wellness masszázs

 

Masszázs XVII. kerületben 

Egy olyan masszázsforma, ahol két meleg vízzel átitatott és hengerré összetekert törölközővel történik a kezelés. Pumpáló, görgető mozdulatokkal fel-le simításokkal végig megyünk a nyakon, vállakon, a háton egészen a keresztcsontig. Kellemes kényeztető hatása van, kiválóan oldja az ízületi és izom fájdalmakat.

Árak:

45 perc: 7 000 Ft

60 perc: 8 000 Ft

Páros masszázs

Páros masszázs kérhető 60 perces formában: svédmasszázs, hátmasszázs vagy sportmasszázs kezeléssel.

Lepd meg kedvesed, szeretteid vagy barátaid egy közös masszázs programmal. Pihenjetek együtt, töltődjetek nálunk! Ha ajándékba szánod, akkor ajándékutalványra is kérheted a kiválasztott masszázskezelést!

Páros masszázs árak:

Páros svédmasszázs 60 perc: 17 000 Ft

Páros sportmasszázs 60 perc: 17 000 Ft

Páros hátmasszázs 60 perc: 17 000 Ft

További információ: páros masszázs oldalunkon

páros masszázs

Kismama masszázs

Egy kismama szervezete számtalan változáson megy keresztül a várandósság ideje alatt, mind fizikálisan mind hormonálisan. Azonban miért ne élvezhetnék a leendő anyukák is masszázs nyújtotta örömteli, lazító, frissítő pillanatait. Egy olyan biztonságos, pihentető, lágy kezelést biztosítunk vendégeink számára, amelyet nyugodtan igénybe lehet venni a terhesség 12. hetétől egészen 9. hónapig.

Ez a masszázs forma kiválóan alkalmazható fáradság érzés, hát-,fej- és derékfájás esetén is. Sok szempontból különbözik a hagyományos masszázsterápiáktól, mert a folyamatokat finom lágy technikával végezzük, ahol a kismama kényelmesen oldalt fekve élvezheti a felfrissülést. Használt anyagok tekintetében célszerűbb illatmentes, neutrálisabb olajjal/krémmel dolgozni.

Árak:

30 perc: 5 000 Ft

45 perc: 7 500 Ft

60 perc: 8 700 Ft

Tovább olvasok: Kismama masszázs várandósság idején

 

Mécses wellnes masszázs


Egy exkluzív masszázsforma, amely során az olajat a gyertya lángja varázsolja folyékonnyá.  A gyertya különleges összetételének köszönhetően rendkívül alacsony olvadásponttal rendelkezik, igen rövid idő alatt megolvad, de hőmérséklete nem haladja meg a 35-40 fokot. A mécses meggyújtásával felszabaduló illat és hatóanyag kombináció kiemelkedően oldja a stresszt, fizikailag, testileg és szellemileg is felfrissíti a szervezetet.

Relax

A viasz segítségünkre van a pólusok megnyitásában, így a hatóanyagok a bőrbe haladéktalanul beszívódnak. A kezelés teljes testen történik és a megfelelő hőmérsékletű gyertya olajat simító mozdulatokkal kezdjük bedolgozni a bőrbe a lábaktól felfelé haladva egészen a hátig. Különösen hatásos száraz bőrre, a láb és a sarok kérges részein és pihentető hatása lenyűgöző mindenki számára.

Árak:

60 perc: 9 700 Ft

90 perc: 10 700 Ft

Masszázs online időpontfoglalás:

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386