svédmasszázs

Svédmasszázs

az egyik legkedveltebb masszázstípus Vendégeink körében!

PompArt Szépségszalon: 17. kerület Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. Bejárat a gyógyszertár felől.

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Svédmasszázs 60 vagy 90 perces formában teljes testmasszázsként mindenkit felüdít!

Az egyórás vagy másfél órás svédmasszázst vagyis mondhatni teljes testmasszázst erőteljes fogásokkal lazítjuk az izmokat a lábszárakon és a háton. A masszázs kezelés alatt teljes relaxációt élveznek és testi-lelki felfrissülést érnek el Vendégeink.

Svédmasszázs árak

  • 30 perc: 3.500 Ft – 60 perc: 6.000 Ft – 90 perc: 8.000 Ft
  • 30 – 60 – 90 percesek a svédmasszázs kezelések
  • Érdemes a hosszabb vagyis a 60 vagy 90 perces svédmasszázst választani, mert így tudunk kellő időt fordítani valamennyi testrészre, és teljes testmasszázst végezni. A 30 perces svédmasszázs során a lábakra nem koncentrálunk. 

Svédmasszázs bérletek:

  • 60 perces svédmasszázs (5 alkalom) 24 000 Ft
  • 90 perces svédmasszázs (5 alkalom) 32 000 Ft

Fizetési mód: készpénz, bankkártya 

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 1 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


A svédmasszázs az egyik legkedveltebb masszázsforma vendégeink körében!

talpmasszázsA svédmasszázs első részében a talpmasszázzsal kezdünk, a teljes talpat, lábfejet átmasszírozva  felmelegítjük. Érintjük a reflexpontokat, természetesen fájdalommentesen, mert leginkább hüvelykujjal, illetve a többi behajlított ujj ízületének hullámmozgásával, un. hernyófogással dolgozzuk át talpat, ínszalagokat, izmokat, lerakódásokat. Fontos tudni, hogy fájdalom vagy kellemetlenség nélkül is  elérhetjük a reflexológiai gyógyhatást. 

A talp után a sarok, a boka, az achilles ín átdolgozásával folytatjuk tenyérrel a masszázst, illetve hüvelyk és mutatóujj közé fogva, csípve. Folyamatosan felfelé haladunk felsimítunk a vádlira, érintve a sípcsont melletti izmokat is, majd erősebben átdolgozva ököllel, a hernyófogás, gördülőfogás alkalmazásával masszírozzuk át a vádlit.

A térdhajlatot csupán átsimítjuk, mert itt számos nyirokér, nyirokcsomó, idegszál, vérér található. 

Egyeztessük első svédmasszázs időpontod!
  • 30 perc: 3.500 Ft
  • 60 perc: 6.000 Ft
  • 90 perc: 8.000 Ft

Oldjuk a fájdalmat svédmasszázzsal

A  derékból lesugárzó fájdalom főként a comb, a csípő és a farizmok területén okoz kellemetlenséget és könnyen megfeszítheti az innen eredő vagy tapadó szalagokat. Ezek nagyobb, erős comb és csípő izmok, melyek egészséges állapotban is kiemelt terhelés alatt állnak. 

Ezután térünk át a hátra annak is alsó keresztcsonti részére. Kéttenyeres erőteljes simításokkal, dörzsölésekkel lazítjuk, és ha szükséges még egyszer kezelésbe vesszük a csípő izmokat. Majd felfelé haladunk a gerinc mentén a lapockákat szintén fektetett nyolcas simítással kezelve.

Az egész hátat tenyérsimításokkal, dörzsölésekkel melegítjük, és felkészítve a váltott hüvelykujjas dörzsölésre. Itt már jobban koncentrálunk az egyes izomcsomókra, letapadásokra, ami igen jellemző szinte mindenkinél ezen a területen.

Ennél a résznél alkalmazzuk az öklünket gördülőfogással, hernyófogással, illetve ismét a alkarral végzett technikával.

Masszázs árak

svédmasszázs során a csuklyásizom kezelése

masszázs közben is fontos a helyes testtartás

Vendégeink egyik nagy kedvenc masszázsfogása, a csigolyákat összekötő fenyőfafogás következik, ami egészen a keresztcsonttól a tarkóig tart. Sokaknál ilyenkor jelentkezik kellemesen bizsergető libabőrözés. Miután jól átdolgoztuk a nyakat és a csuklyásizmot, rátérünk a vállakra, felkarokra, majd természetesen az alkarokra masszírozására. A tenyér, ahogy a talp is, szintén reflexzóna. Így a tenyerek masszírozása sokaknak meglepően jó érzést nyújt, majd passzív felkar kimozgatás után nyújtjuk, és masszírozzuk a lapockát körülvevő izmokat. Ez szinte mindenkinél kiemelt fontosságú, mert itt gyűlik össze minden stressz, feszültség.

Ezután erőteljes gyúrás következik az egész háton.

Hanyattfekvő testhelyzetben is átdolgozzuk a nyak tájékát és a csuklyás izmot, mert ebben a testhelyzetben másképp lazulnak el az izmok, mint hason fekve, ezért a teljes ellazulás érdekében zárásként újra kezelésbe kell vennünk.

 

Masszázs árakIdőpontfoglalás

 

PompArt Szépségszalon: 17. kerület Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. Bejárat a gyógyszertár felől.

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Ne feledd, 2 profi, tapasztalt masszőrrel várunk! Próbáld ki masszázsainkat, az első kezelés után csak azt fogod sajnálni, hogy miért nem hosszabb svédmasszázs terápiát foglaltál. 🙂

Olvass bővebben további masszázskezeléseinkről:

– Lávaköves masszázs a hűvösebb napokra

– Cellulit masszázs a narancsbőr ellen

Kedves Vendégeink!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

Bankkártyás fizetés terminálunk újra üzemel! Ismét lehet bankártyával fizetni a  következő szolgáltatásokat: masszázs, infratrainer, szolárium, kozmetika! 🙂 OTP Szép kártyát azonban sajnos még továbbra sem tudunk elfogadni, jelezni fogjuk, amint ismét be lehet nálunk váltani!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Vincze Nikolett műkörömépítő: +36 30 429 3661

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247