Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

PompArt szolgáltatások

 

Kozmetikai kezelések

Igen gyakori probléma, hogy az idő előrehaladtával egyre több olyan – életvitelhez, életkörülményekhez kapcsolódó környezeti hatás ér bennünket, amelynek következtében a bőr dehidratálttá és érzékennyé válik. Mivel bőrünk képezi az elsődleges védelmi vonalat testünkön, ezért kiemelten fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk egészségének megőrzése érdekében.

Ismerje meg kozmetikai kezeléseinket részletesen!

Bejelentkezés: +36 30 919 8532

Masszázs

Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartom, hogy mielőtt megkezdem a masszázst vendégeimen, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassam, milyen technikával és intenzitással végezzem a kezelést.

Ismerje meg masszázsterápiáinkat részletesen!

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Műköröm, manikűr

Szolgáltatásaink között szerepel műkörömépítés –zselés, porcelán és a legújabb Fusion Gel is-, géllakkozás, kéz-és körömápolás (manikűr, japán manikűr). A Crystal Nails által forgalmazott termékeket alkalmazzuk, amelyek EU-s szabványoknak, bevizsgálásoknak teljességében megfelelnek. 

Tekintse meg műköröm és manikűr technikáinkat, mintáinkat!

Bejelentkezés: +36 70 455 8390

Pedikűr

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a fokozott igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak, így nagyon fontos lábunk rendszeres, szakszerű ápolása.

Tekintse meg pedikűr kezelésekre vonatkozó ajánlatainkat

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Halpedikűr

Felüdülés a testnek és léleknek egyaránt. A mai rohanó életünkben hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a lábunk ápolását, pedig a lábaink egész életünk folyamán minket szolgálnak azzal, hogy a testünk súlyát viszik egy életen át. A láb olyan részünk, amely megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. A helyes lábápolás nem csak a kezelt területet varázsolja szebbé, hanem a testi-lelki egyensúly megtámasztását is segít megteremtetni.

 

Ismerje meg a halpedikűr jótékony hatásait!

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Infratrainer

Csúcstechnológiás edzőgép, mely egy magyar mérnökpáros találmánya. Az intenzív cardio-edzést biztosító infratrainer több hatékony alakformáló- és fogyasztó módszer kombinálásával fejlesztették tökélyre úgy, hogy az infrasugárzás és a mágnesterápia – amúgy külön-külön is kiváló – hatásait hatékonyan ötvözi egybe.

 

Ismerje meg a hatékony Infratrainer edzésformát!

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Szolárium

Különösen a mai stresszes, rohanó mindennapokban a rendezett megjelenés és a finoman lebarnult bőr a kívánatos ideált testesíti meg. De a szolárium több, mint egy egyszerű barnító berendezés. Szükségünk van a napra, legyen az természetes vagy mesterséges, mivel élettanilag pozitív hatással bír szervezetünkre, idegeinkre, bőrünkre, vérünkre és csontszerkezetünk alakulására.

Ismerje meg szoláriumunkat, ami tökéletesen modern, mindig tiszta, ahol a barnulás élmény.

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Készüljünk a Valentin napra!

A közelgő Valentin Nap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk -15% kedvezménnyel február 14-15-én. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötlet Valentin Napra? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂