PompArt szolgáltatások

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3.  Bejárat a gyógyszertár felől.

Hajfestés a 17. kerületben

Fodrászat

Női, férfi és gyermek fodrászattal is várunk a 17. kerületben a PompArt Szépségszalonban.

Lépést tartva a folyamatosan fejlődő termékekkel, az egyik legjobb hajfestékkel dolgozunk, az ammóniamentes Lakmé-vel. Próbáld ki a különböző színeket, hajfestésési fajtákat. Tőfestés, teljes festés, melír, balayage, air toch és további technikákkal várunk.

Ismerd meg fodrász szolgáltatásainkat részletesen!

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:  +36 30 401 8247

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166

 

Kozmetikai kezelések

Igen gyakori probléma, hogy az idő előrehaladtával egyre több olyan – életvitelhez, életkörülményekhez kapcsolódó környezeti hatás ér bennünket, amelynek következtében a bőr dehidratálttá és érzékennyé válik. Mivel bőrünk képezi az elsődleges védelmi vonalat testünkön, ezért kiemelten fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk egészségének megőrzése érdekében.

Ismerd meg kozmetikai kezeléseinket részletesen!

Bejelentkezés: +36 30 919 8532

Masszázs

Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartom, hogy mielőtt megkezdem a masszázst vendégeimen, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassam, milyen technikával és intenzitással végezzem a kezelést.

Ismerd meg masszázsterápiáinkat részletesen!

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Szempilla építés

Szempilla építés

Szépségiparban a szempilla építés rohamosan fejlődik. Az általunk használt termékek, alapanyagok prémium minőségűek: kizárólag Szépség-Gyár termékeivel dolgozunk. Szempilla szettjeim tartósak, ami az alapos előkészítésnek és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhető.

Ismerd meg a szempilla építés szolgáltatásunkat részletesen!

Időpontfoglalás: +36 20 214 83 16

 

Pedikűr

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a fokozott igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak, így nagyon fontos lábunk rendszeres, szakszerű ápolása.

Tekintsd meg pedikűr kezelésekre vonatkozó ajánlatainkat

Időpontfoglalás: +36 30 697 06 59

Infratrainer

Csúcstechnológiás edzőgép, mely egy magyar mérnökpáros találmánya. Az intenzív cardio-edzést biztosító infratrainer több hatékony alakformáló- és fogyasztó módszer kombinálásával fejlesztették tökélyre úgy, hogy az infrasugárzás és a mágnesterápia – amúgy külön-külön is kiváló – hatásait hatékonyan ötvözi egybe.

 

Próbáld ki a hatékony Infratrainer edzésformát!

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Szolárium

Különösen a mai stresszes, rohanó mindennapokban a rendezett megjelenés és a finoman lebarnult bőr a kívánatos ideált testesíti meg. De a szolárium több, mint egy egyszerű barnító berendezés. Szükségünk van a napra, legyen az természetes vagy mesterséges, mivel élettanilag pozitív hatással bír szervezetünkre, idegeinkre, bőrünkre, vérünkre és csontszerkezetünk alakulására.

Próbáld ki szoláriumainkat, tökéletesen modernek, mindig tiszták, és ahol a barnulás élmény.

Bejelentkezés:  +36 20 251 7630

Műköröm, manikűr

Szolgáltatásaink között szerepel műkörömépítés –zselés, porcelán és a legújabb Fusion Gel is-, géllakkozás, kéz-és körömápolás (manikűr, japán manikűr). A Crystal Nails által forgalmazott termékeket alkalmazzuk, amelyek EU-s szabványoknak, bevizsgálásoknak teljességében megfelelnek.

Tekintsd meg műköröm és manikűr árainkat és technikáinkat, mintáinkat a műköröm galériánkban!

Bejelentkezés: +36 70 397 7479

Sok szeretettel várunk szépségszalonunkban!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

2021. március 15-én, hétfőn a PompArt Szépségszalon zárva tart!

Az OTP Szép kártya mellett K&H Szép kártyát és MKB Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadunk masszázs, szolárium és InfraTrainer szolgáltatásainkra, valamint műköröm, manikűr szolgáltatásainkra is!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Schummer Alexandra műkörömépítő: +36 70 397 7479

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166

Új szolgáltatás a PompArt Szépségszalonban: Páros masszázsra is szeretettel várunk! Időpontokról érdeklődj előzetesen telefonon vagy szalonunkban! Fodrászatunkban pedig már elérhető a Keratinos hajkezelés és Hajszerkezet újjáépítő kezelés is!

Mielőtt szalonunkba látogatsz, kérjük olvasd át mindannyiunk védelmében a fenti linkre kattintva a Higéniai Etikettünket. Ebben a COVID-19 járványra tekintettel prevenciós feltételeket fogalmaztunk meg, aminek a betartását minden Vendégünktől kérjük! 🙂