Műköröm, manikűr árak

Fizetési mód: készpénz, 11.16-tól bankkártyával és Szép kártyával is!

Bejelentkezés: Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

PompArt Szépségszalon: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1.emelet

Manikűr, kéz- és körömápolás árak

Gépi manikűr: 2.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr: 3.300 Ft
Gépi manikűr + paraffinos kézápolás: 3.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr + paraffinos kézápolás: 3.800 Ft
Paraffinos kézápolás (műköröm/géllakk után): 1.000 Ft

 

Géllakk árak 

Minden géllakkot erősítéssel készítek – NEM építőzselé!
Bevezető áron várunk géllakra: 3.600 Ft minden méretre (2021. február 28-ig!)
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 4.300 Ft
hosszabb: 4.600 Ft
Saját köröm erősítése
Zselé/porcelán – NEM hosszabb a saját körömnél.
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 5.300 Ft
hosszabb: 5.600 Ft

Műköröm építés és töltés:

S méret építés: 6 500 Ft
S méret töltés: 6 000 Ft

M méret építés: 7 500 Ft
M méret töltés: 7 000 Ft

L méret építés: 8 500 Ft
L méret töltés: 8 000 Ft

XL méret építés: 9 500 Ft
XL méret töltés: 9 000 Ft

Extrém hossz / formák (orosz mandula, gótikus mandula) 10.000 Ft-tól

 

Díszítések / extrák:

Francia/babyboomer/ombre: 50-100 Ft/köröm

Swarowski kövek: 50 Ft/db (kezenként 5-5 db az alapárban)

Nyomda/effektporok (chrome, csillám, sellő) 50-100 Ft/köröm

Festett / 3D minták: megbeszélés szerint

Géllak és műköröm eltávolítása manikűrrel, ápolással:

Géllak: 1.500 Ft

Műköröm: 3.000 Ft

Csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Áraink 2020. június 2-tól érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Ha körmöd letörik, sérül, levegősödik kérlek jelezd és orvosoljuk a problémát!

Bejelentkezés: Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

Műköröm minták

Válassz hangulatod szerint vagy alkalomhoz illően műköröm díszítő, géllak mintáinkból:

Még több mintát, formát és színkombinációt szeretnél látni? Kattints a műköröm galériánkra, ahol sokféle nyári, esküvői, francia, nude, babyboomer műköröm minta közül választhatsz akár színek szerint is. Kellemes böngészést kívánunk!

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


Schummer Alexandra műkörmös 17. kerület

Műköröm

ManikűrBejelentkezés: Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

Az épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Porcelánt, zselét, vagy fusion gélt (újdonság) használok alapanyagként. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet építeni, amelyek 4-6 hétig is megmaradhatnak és a természetes körömmel együtt nőnek le. Teljességében lakkozható és igény szerint újrafesthető. Az épített körömlakk esetén, az elkészítés során lehetőség van 3D-s díszeket elhelyezni a műköröm anyagában, sőt arra is mód van, hogy a porcelán vagy zselés műkörömre gél-lakkot tegyenek. Tölteni három hetente javasolt.  A zselélakkba önmagában is illeszthetőek díszek, a különbség az, hogy az épített körömbe általában nyers díszeket tesznek, hiszen később jön a lakkozás, míg a zselélakkba olyan díszeket illesztenek, amelyekre legfeljebb egy színtelen fedőréteg jön a fixálás kedvéért. A fusion gel a porcelán és zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét.

Gél lakk

Bevezető áron most minden méret: 3.600 Ft
(visszavonásig érvényes)

A gél lakk az egyik legkedveltebb eljárás a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával.

A gél lakk előnye, hogy ha megfelelően van elkészítve, akkor rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható, durva reszelés nélkül is eltávolítható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós.

További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.  Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le.

Száradás után alapréteget viszek fel a körömre, amit UV lámpa segítségével hagyunk megkötni, majd erre jön két réteg szín és végén a fénylakk. Száradást követően körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Időpontfoglalás: Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

Manikűr - hagyományos

Manikűr azonnal

A manikűr egy igazi klasszikus kezelés, amelynek a legfontosabb eleme a higiénia.  A munka megkezdése előtt a körmök állapotát, a köröm környékén lévő bőrök állapotát és a kéz bőrét mindig alaposan megvizsgálom, amely alapján személyre szabottan tudom elvégezni a teendőket.

Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt, ha indokolt, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Bejelentkezés: Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

Paraffinos kézápolás

Az őszi és téli időszakban fontos nagyobb hangsúlyt fektetni a kéz-és köröm bőrének ápolására. A hideg levegő, a szél, a száraz levegő károsan hatnak a bőrre, könnyen kiszárad, berepedezik. Erre kínál megoldást a paraffinos kézápolás.
A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. A bőr hidratálttá válik, kisimul, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés jó hatással van az ízületekre, a vérkeringésre.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.  A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják

Paraffinos kézápolás menete:
1. Kézmosás, bőrfertőtlenítés antibakteriális szappannal
2. Peeling – elhalt hámsejtek leradírozása
3. Krémezés – hatóanyagos krémmel
4. Paraffinos ápolás – a kezet csuklóig a paraffinba mártjuk, a lépést igény szerint 2-3x megismételjük
5. Dunsztolás – a kézre meleg kesztyűt húzunk, melyet 15 percig a vendég kezén hagyunk.

Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Kúraszerű alkalmazás: az első két héten két alkalom, utána két hétig egy – egy alkalom, majd kéthetente egy alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez és fenntartásához.

Kúraszerű alkalmazás esetén 10 alkalmas bérlet váltható.
A paraffinos kezelést csak ép hámfelületen lehet végezni. A körmökön, köröm környékén, a kézháton és a tenyéren lévő sérülések, elváltozások a kezelést kizárják.

Japán manikűr

A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat, hanem méhviaszpasztát és port políroznak a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós, mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozom, a természetes körömfény érvényesül. Ápoló manikűrnek is nevezik. Ezzel az eljárással a körmök valóban természetes szépségükben mutatkoznak, nem rejti őket vastag zselé-, porcelán- vagy lakkréteg.

Férfi manikűr - hagyományos

Manapság már nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is fontos a szép, ápolt kéz látványa. A férfiak is ugyanúgy járhatnak kozmetikai és manikűr szalonokba, mint a hölgyek. A kezelés előtt megvizsgáljuk a kéz állapotát, majd ennek megfelelően megkezdtem a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítom a felesleges körömbőrt. Ezután tápláló olajjal varázsolom tökéletessé a körmök ápolását.

Sok szeretettel várunk szépségszalonunkban!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

2021. március 15-én, hétfőn a PompArt Szépségszalon zárva tart!

Az OTP Szép kártya mellett K&H Szép kártyát és MKB Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadunk masszázs, szolárium és InfraTrainer szolgáltatásainkra, valamint műköröm, manikűr szolgáltatásainkra is!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Schummer Alexandra műkörömépítő: +36 70 397 7479

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166

Új szolgáltatás a PompArt Szépségszalonban: Páros masszázsra is szeretettel várunk! Időpontokról érdeklődj előzetesen telefonon vagy szalonunkban! Fodrászatunkban pedig már elérhető a Keratinos hajkezelés és Hajszerkezet újjáépítő kezelés is!

Mielőtt szalonunkba látogatsz, kérjük olvasd át mindannyiunk védelmében a fenti linkre kattintva a Higéniai Etikettünket. Ebben a COVID-19 járványra tekintettel prevenciós feltételeket fogalmaztunk meg, aminek a betartását minden Vendégünktől kérjük! 🙂