Műköröm, manikűr árak

Fizetési mód: készpénz

Bejelentkezés:

PompArt Szépségszalon: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1.emelet

Manikűr, kéz- és körömápolás árak

Gépi manikűr: 3.000 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr: 4.000 Ft
Gépi manikűr + paraffinos kézápolás: 5.000 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr + paraffinos kézápolás: 5.300 Ft
Paraffinos kézápolás (műköröm/géllakk után): 2.500 Ft

 

Géllakk árak 

Minden géllakkot erősítéssel készítek – NEM építőzselé!
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 6.000 Ft
hosszabb: 6.300 Ft

 Műköröm építés és töltés:

S méret építés: 7.700 Ft
S méret töltés: 7.200 Ft

M méret építés: 8.800 Ft
M méret töltés: 8.300 Ft

L méret építés: 9.900 Ft
L méret töltés: 9.400 Ft

XL méret építés: 11.000 Ft
XL méret töltés: 10.500 Ft

Extrém hossz / formák (orosz mandula, gótikus mandula) 17.000 Ft-tól

 

Díszítések / extrák:

Francia/babyboomer/ombre: 120 Ft/köröm

Swarowski kövek: 50 Ft/db (kezenként 5-5 db az alapárban)

Nyomda/effektporok (chrome, csillám, sellő) 100 Ft/köröm

Festett / 3D minták: 500 – 1.000Ft

Egyedi kézzel festett minták: 1.000 – 1.500Ft

Géllak és műköröm eltávolítása manikűrrel, ápolással:

Géllak: 4.000 Ft

Műköröm: 5.000 Ft

Áraink 2022.09.01-től érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Ha körmöd letörik, sérül, levegősödik kérlek, jelezd és orvosoljuk a problémát!

Bejelentkezés:

Ismerd meg műkörmös kolléganőnket!

Műkörömépítő kolléganőnk sok szeretettel vár, olvasd el bemutatkozását vagy szolgáltatásaink részletes leírását!

Műköröm minták Alexandrától

Válassz hangulatod szerint vagy alkalomhoz illően műköröm díszítő, gél lakk mintáinkból:

Schummer Alexandra műkörömépítő +36 70 397 7479

Műköröm minták Rékától

Válassz hangulatod szerint vagy alkalomhoz illően műköröm díszítő, gél lakk mintáinkból:

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő  +36 20 420 4566

Még több karácsonyi köröm mintát, formát és színkombinációt szeretnél látni? Kattints a műköröm galériánkra, ahol sokféle nyári, esküvői, francia, nude, babyboomer műköröm minta közül választhatsz akár színek szerint is. Kellemes böngészést kívánunk!

Műköröm méretek

Válasszhozzád illő műkörmöt S – M – L méretben és formát: szögletes kocka, lekerekített kocka, kerek, ovális, mandula. Amilyet csak szeretnél! 

S – M – L méretű műköröm

S - M - L méretű műköröm

S méretű műköröm

Forma: kocka

S méretű műköröm

M méretű műköröm

Forma: mandula

M méretű műköröm

L méretű műköröm

Forma: lekerekített kocka

L méretű műköröm

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

Alexandra műkörmös PompArt

Műköröm

ManikűrBejelentkezés:

Az épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Porcelánt, zselét, vagy fusion gélt (újdonság) használok alapanyagként. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet építeni, amelyek 4-6 hétig is megmaradhatnak és a természetes körömmel együtt nőnek le. Teljességében lakkozható és igény szerint újrafesthető. Az épített körömlakk esetén, az elkészítés során lehetőség van 3D-s díszeket elhelyezni a műköröm anyagában, sőt arra is mód van, hogy a porcelán vagy zselés műkörömre gél-lakkot tegyenek. Tölteni három hetente javasolt.  A zselélakkba önmagában is illeszthetőek díszek, a különbség az, hogy az épített körömbe általában nyers díszeket tesznek, hiszen később jön a lakkozás, míg a zselélakkba olyan díszeket illesztenek, amelyekre legfeljebb egy színtelen fedőréteg jön a fixálás kedvéért. A fusion gel a porcelán és zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét.

Gél lakk

  • ujjbegyig érő: 4.800 Ft 
  • hosszabb: 5.100 Ft

Minden géllakot erősítéssel készítek, nem építőzselével! 

A gél lakk az egyik legkedveltebb eljárás a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával.

A gél lakk előnye, hogy ha megfelelően van elkészítve, akkor rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható, durva reszelés nélkül is eltávolítható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós.

További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.  Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le.

Száradás után alapréteget viszek fel a körömre, amit UV lámpa segítségével hagyunk megkötni, majd erre jön két réteg szín és végén a fénylakk. Száradást követően körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Időpontfoglalás:

Manikűr - hagyományos

Manikűr azonnal

A manikűr egy igazi klasszikus kezelés, amelynek a legfontosabb eleme a higiénia.  A munka megkezdése előtt a körmök állapotát, a köröm környékén lévő bőrök állapotát és a kéz bőrét mindig alaposan megvizsgálom, amely alapján személyre szabottan tudom elvégezni a teendőket.

Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt, ha indokolt, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Bejelentkezés:

Paraffinos kézápolás

Az őszi és téli időszakban fontos nagyobb hangsúlyt fektetni a kéz-és köröm bőrének ápolására. A hideg levegő, a szél, a száraz levegő károsan hatnak a bőrre, könnyen kiszárad, berepedezik. Erre kínál megoldást a paraffinos kézápolás.
A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. A bőr hidratálttá válik, kisimul, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés jó hatással van az ízületekre, a vérkeringésre.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.  A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják

Paraffinos kézápolás menete:
1. Kézmosás, bőrfertőtlenítés antibakteriális szappannal
2. Peeling – elhalt hámsejtek leradírozása
3. Krémezés – hatóanyagos krémmel
4. Paraffinos ápolás – a kezet csuklóig a paraffinba mártjuk, a lépést igény szerint 2-3x megismételjük
5. Dunsztolás – a kézre meleg kesztyűt húzunk, melyet 15 percig a vendég kezén hagyunk.

Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Kúraszerű alkalmazás: az első két héten két alkalom, utána két hétig egy – egy alkalom, majd kéthetente egy alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez és fenntartásához.

Kúraszerű alkalmazás esetén 10 alkalmas bérlet váltható.
A paraffinos kezelést csak ép hámfelületen lehet végezni. A körmökön, köröm környékén, a kézháton és a tenyéren lévő sérülések, elváltozások a kezelést kizárják.

Japán manikűr

A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat, hanem méhviaszpasztát és port políroznak a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós, mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozom, a természetes körömfény érvényesül. Ápoló manikűrnek is nevezik. Ezzel az eljárással a körmök valóban természetes szépségükben mutatkoznak, nem rejti őket vastag zselé-, porcelán- vagy lakkréteg.

Férfi manikűr - hagyományos

Manapság már nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is fontos a szép, ápolt kéz látványa. A férfiak is ugyanúgy járhatnak kozmetikai és manikűr szalonokba, mint a hölgyek. A kezelés előtt megvizsgáljuk a kéz állapotát, majd ennek megfelelően megkezdtem a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítom a felesleges körömbőrt. Ezután tápláló olajjal varázsolom tökéletessé a körmök ápolását.

Körömápolás Szépség Inspirációk

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386