Okleveles svéd és gyógymasszőreink

Szeretjük a szakmánkat és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a masszázs során segíthessünk és adhassunk minden kedves vendégnek. Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve, legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezdjük a masszázst vendégeinken, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassuk, milyen technikával és intenzitással végezhető a kezelést.

Látogass el hozzánk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk minden kedves vendégünk számára a legmegfelelőbb masszázsformát, az  egészséged megőrzése, helyreállítása, illetve a testi és lelki feltöltődés érdekében.

Az általunk használt és támogatott kozmetikum:

Szeretettel várunk minden felfrissülni vágyó Vendéget!

Időpontfoglalás: +36 20 251 7630

Kruspier Evelin gyógy- és svédmasszőr

Masszőr XVII. kerület - Evelin
Kruspier Evelinnek hívnak, a gyógy- és svédmasszőri végzettségemet 2015-ben szereztem. Fél évet dolgoztam Angliában masszőrként, ahol a tapasztalatszerzés mellett lehetőségem nyílt a masszázs ismereteim bővítésére is. Hazatérésem után elvégeztem a gyógymasszőri képzést és nagy örömmel vetettem bele magam a munkába immár itthon, gyógymasszőrként. A munka mellett a folyamatos tanulás meghatározó számomra, ezért újabb képzéseken vettem részt: elvégeztem a lávaköves és a kismama masszázs tanfolyamot is. 
Nagyon szeretem a szakmámat, mert sok kedves emberrel hoz össze az élet, akiknek mind más és más problémájuk van. Mélyreható masszázzsal segíteni tudok a panaszaikon és ez nagyon jó érzés. Szeretem, ha egy vendég el tud lazulni a kezeim alatt egy hosszú nap után és kellemes hangulattal távozik a kezelésem végeztével. 
Várok szeretettel minden kedves Vendéget, aki vágyik egy kis pihenésre! 🙂 

Szakáll Odett gyógy- és svédmasszőr

Gyógymasszőr a XVII. kerületben Odett

Szakáll Odett vagyok, 2016-óta dolgozom svédmasszőrként. Mindig vonzott a masszázsterápiák gyógyászati iránya, ezért a Harkányi Gyógyfürdőkórházban gyógy- és wellness masszázst tanultam. A gyakorlat megszerzéséért egy női foci csapatnál dolgoztam masszőrként, ahol nagyon sok tapasztalatott szereztem a masszírozásban, a sportsérülések ellátásában és a rehabilitációban is. 

A folyamatos képzést nagyon fontosnak tartom és szeretném a masszőr tudásomat minél szélesebb körben kiterjeszteni, így a lávaköves masszázs és a kismama masszázs képzéseken új technikákat tanultam.  

A természetes megoldások és az egészség központúság híve vagyok testi-lelki értelemben is, amihez a masszázskezelésekkel eredményesen tudok hozzájárulni a kedves Vendégeim körében is.  Sok szeretettel várok minden pihenni és felüdülni vágyó Vendéget! 

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 1 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


Sok szeretettel várunk szépségszalonunkban!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

2021. március 15-én, hétfőn a PompArt Szépségszalon zárva tart!

Az OTP Szép kártya mellett K&H Szép kártyát és MKB Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadunk masszázs, szolárium és InfraTrainer szolgáltatásainkra, valamint műköröm, manikűr szolgáltatásainkra is!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Schummer Alexandra műkörömépítő: +36 70 397 7479

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166

Új szolgáltatás a PompArt Szépségszalonban: Páros masszázsra is szeretettel várunk! Időpontokról érdeklődj előzetesen telefonon vagy szalonunkban! Fodrászatunkban pedig már elérhető a Keratinos hajkezelés és Hajszerkezet újjáépítő kezelés is!

Mielőtt szalonunkba látogatsz, kérjük olvasd át mindannyiunk védelmében a fenti linkre kattintva a Higéniai Etikettünket. Ebben a COVID-19 járványra tekintettel prevenciós feltételeket fogalmaztunk meg, aminek a betartását minden Vendégünktől kérjük! 🙂