Okleveles svéd és gyógymasszőrök

Szeretjük a szakmánkat és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a masszázs során segíthessünk és adhassunk minden kedves vendégnek. Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve, legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezdjük a masszázst vendégeinken, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassuk, milyen technikával és intenzitással végezhető a kezelést.

Látogass el hozzánk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk minden kedves vendégünk számára a legmegfelelőbb masszázsformát, az  egészséged megőrzése, helyreállítása, illetve a testi és lelki feltöltődés érdekében.

Az általunk használt és támogatott kozmetikum:

Szeretettel várunk minden felfrissülni vágyó Vendéget!

Időpontfoglalás: +36 20 251 7630

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

Kruspier Evelin gyógy- és svédmasszőr

Masszőr XVII. kerület - Evelin
Kruspier Evelinnek hívnak, a gyógy- és svédmasszőri végzettségemet 2015-ben szereztem. Fél évet dolgoztam Angliában masszőrként, ahol a tapasztalatszerzés mellett lehetőségem nyílt a masszázs ismereteim bővítésére is. Hazatérésem után elvégeztem a gyógymasszőri képzést és nagy örömmel vetettem bele magam a munkába immár itthon, gyógymasszőrként. A munka mellett a folyamatos tanulás meghatározó számomra, ezért újabb képzéseken vettem részt: elvégeztem a lávaköves és a kismama masszázs tanfolyamot is. 
Szeretem a szakmámat, mert sok kedves emberrel hoz össze az élet, akiknek mind más és más problémájuk van. Mélyreható masszázzsal segíteni tudok a panaszaikon és ez nagyon jó érzés. Szeretem, ha egy vendég el tud lazulni a kezeim alatt egy hosszú nap végén és kellemes hangulattal távozik a kezelésem végeztével. 
Várok szeretettel minden kedves Vendéget, aki vágyik egy kis pihenésre! 🙂 
Lávaköves masszázs a PompArtban - Evelin masszőr

Szakáll Odett gyógy- és svédmasszőr

Gyógymasszőr a XVII. kerületben Odett

Szakáll Odett vagyok, 2016-óta dolgozom svédmasszőrként. Mindig vonzott a masszázsterápiák gyógyászati iránya, ezért a Harkányi Gyógyfürdőkórházban gyógy- és wellness masszázst tanultam. A gyakorlat megszerzéséért egy női foci csapatnál dolgoztam masszőrként, ahol sok tapasztalatott szereztem a masszírozásban, a sportsérülések ellátásában és a rehabilitációban is. 

A folyamatos képzést fontosnak tartom és szeretném a masszőr tudásomat minél szélesebb körben kiterjeszteni, így a lávaköves masszázs és a kismama masszázs képzéseken új technikákat tanultam.  

A természetes megoldások és az egészség központúság híve vagyok testi-lelki értelemben is, amihez a masszázskezelésekkel eredményesen tudok hozzájárulni a kedves Vendégeim körében is.  Sok szeretettel várok minden pihenni és felüdülni vágyó Vendéget! 

Olvass bővebben a masszázs jótékony hatásairól blogunkon:

A kínzó izomcsomók ellenszere a masszázs

Svédmasszázs a PompArtban - Odett

Mitől lesz profi masszőr valakiből?

A profi masszőrök mindig is nagy tiszteletnek örvendtek, ami nem csoda hiszen hosszú tanuló évek kellenek, hogy valaki elsajátítsa a masszázs összes fortélyát. Az alap masszázs tanfolyamon nem elég megtanulni az alapfogásokat és az anatómiát. Természetesen ezek fontosak, de csak az alapokat adják. A lényeg ez után következik. A masszőrnek sokféle testalkat típussal és egészségügyi állapottal kell találkoznia és kezelnie azokat, hogy a napi rutin kialakuljon. Ma már rengeteg masszázstanfolyam elérhető és egy kezdő masszőrnek érdemes is, talán mondhatjuk, hogy meg is KELL ismerkedni különféle masszázs technikákkal. Ahogy a testalkat, de az egészségügyi állapot is meghatározza, hogy melyik Vendégnek melyik masszázsforma lesz megfelelő. Emellett a napi hangulat, és az évszakok alapján is lehet, hogy más masszázs technikára van igény. Egysíkú masszázs fajtával nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

A szakmaiságon felül a profi masszőr nem masszírozhat jól empátia nélkül. A gyógyításra való törekvés mellett fontos, hogy ráérezzen a Vendég hangulatára, meg tudja nyugtatni vagy éppen fel tudja frissíteni testét – lelkét. Mint más szakmákban itt is elmondhatjuk, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Akkor lesz valaki jó masszőr, ha fáradságot nem kímélve újra és újra “beül az iskolapadba”, amit aztán a gyakorlatban is elmélyít. Kitartással, érdeklődéssel és még inkább hivatástudattal lehet valaki jó masszőr. A masszázs egy bizalmi szolgáltatás, amit nap mint nap fásultan végezni nem lehet, úgy hamar elpártolnak a vendégek, akik feltöltődni érkeznének a masszőrhöz.

Masszőrök a PompArt Szépségszalonban

Mi a PompArt-ban büszkék vagyunk rá, hogy masszőreink szeretettel és hivatástudattal végzik a munkájukat. Sok Vendégünk érkezett hozzánk az első alkalomra vonakodva valamilyen korábbi rossz tapasztalat miatt. Fontosnak tartjuk, hogy empatikus masszőreink folyamatos szakmai fejlesztése mellett a masszázs fajták széles skáláját kínáljuk Vendégeinknek nyugodt környezetben.

Ha masszőrt keresel a közelben, érdemes megnézned a bizonyítványait, hogy milyen képzéseken vett részt és hogy mióta masszíroz. Természetesen az első alkalommal fogod megtapasztalni, hogy emberileg mennyire tudod elfogadni, illetve az adott masszázs mennyire felel meg neked, de a bejelentkezés előtt érdemes tájékozódni is.

Sok szeretettel várnak masszőreink szalonunkban: Odett és Evelin

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386