Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

Zelenák Brigitta vagyok, okleveles svéd- gyógy- és sportmasszőr

Tanulmányaimat az EFEB (Egyetemi Felvételi Előkészítő Bizottság) Felnőttképzési Központ Gyógymasszőr szakán végeztem. Szeretem a szakmám és minden erőmmel azon vagyok, hogy a masszázs során segíthessek és adhassak minden kedves vendégemnek. Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve, legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartom, hogy mielőtt megkezdem a masszázst vendégeimen, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassam, milyen technikával és intenzitással végezzem a kezelést.

Látogasson el hozzám, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk minden kedves vendégünk számára a legmegfelelőbb masszázsformát, az ön egészségének megőrzése, helyreállítása, illetve testi és lelki feltöltődése érdekében.

Az általam használt és támogatott kozmetikum:

Szeretettel várok minden felfrissülni vágyó Vendéget!

Időpontfoglalás: +36 20 251 7630

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 1 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


A PompArt Szépségszalon további szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Cellulit masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium

Készüljünk a Valentin napra!

A közelgő Valentin Nap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk -15% kedvezménnyel február 14-15-én. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötlet Valentin Napra? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂