Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

Zelenák Brigitta vagyok, okleveles svéd- gyógy- és sportmasszőr

Tanulmányaimat az EFEB (Egyetemi Felvételi Előkészítő Bizottság) Felnőttképzési Központ Gyógymasszőr szakán végeztem. Szeretem a szakmám és minden erőmmel azon vagyok, hogy a masszázs során segíthessek és adhassak minden kedves vendégemnek. Napjainkban izomzatunk sajnos folyamatos terhelésnek van kitéve, legyen szó sportról vagy bármilyen hétköznapi tevékenységről. A folyamatos ülő állapotnak, valamint a helytelen testtartásnak köszönhetően izmaink mozgástere jelentősen beszűkülhet és akár fájdalomhoz is vezethet. Kiemelten fontosnak tartom, hogy mielőtt megkezdem a masszázst vendégeimen, egy állapotfelmérést végezzünk, hogy meghatározhassam, milyen technikával és intenzitással végezzem a kezelést.

Látogasson el hozzám, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk minden kedves vendégünk számára a legmegfelelőbb masszázsformát, az ön egészségének megőrzése, helyreállítása, illetve testi és lelki feltöltődése érdekében.

Az általam használt és támogatott kozmetikum:

Szeretettel várok minden felfrissülni vágyó Vendéget!

Időpontfoglalás: +36 20 251 7630

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 1 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


A PompArt Szépségszalon további szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Cellulit masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium

Lepd meg szeretteid ajándékutalványunkkal!

A közelgő születésnap, névnap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötletet keresel? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂