Kismama masszázs
Kismama masszázs Pompart Szépségszalon 17. kerület

Kismama masszázs

várandósság idején

Tapasztalt gyógymasszőrökkel várunk a 17. kerületben: Ferihegyi út 81.

Időpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Kismama masszázs árak

  • 30 perc: 5 000 Ft
  • 45 perc: 7 500 Ft
  • 60 perc: 8 700 Ft

Szabad vagy nem szabad masszíroztatni várandóság idején?

Alapvetően masszázst kérni a terhesség ideje alatt körültekintően szabad kérni. Számos masszázsfajtát ebben az időszakban mint a svédmasszázst, a sportmasszázst a várandósoknak nem kifejezetten ajánljuk. Viszont az úgynevezett kismama masszázsnak vagy terhes masszázsnak nincs akadálya. A kismama masszázs bátran kérhető. Persze csakis olyasvalakitől, aki tudja, hogy várandósság esetén mire kell figyelni a masszírozó mozdulatoknál. Illetve azzal is tisztában van, milyen időközönként és melyik trimeszterben lehet kismamákat masszírozni.

Fizetési mód: készpénz és bankkártya; MKB – K&H – OTP Szép kártya szabadidő zseb

Masszázs online időpontfoglalás:

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

masszázsszalon a 17. kerületben

Miben más a kismama masszázs, mint az egyéb masszázsok?

Először is sokkal kíméletesebb. A kismama masszázs során a has környékét, a mellkast nem masszírozzák. A terhes masszázs esetén inkább a nyak, a hát, a csípő, a lábak, a vádlik kapnak nagyobb hangsúlyt.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Mikor kérhetünk terhes masszírozást?

A várandós masszázst nem ajánlatos igénybe venni a terhesség első három hónapjában. Mint ahogy minden mással, a masszázzsal is jobb óvatosnak lenni az első trimeszterben. Persze utána sem célszerű túlzásba vinni a masszíroztatást, de havi egy kíméletes masszázs azért belefér. Sőt, ennyi a legtöbbeknek talán ajánlatos is lenne. Főként azért, mert a terhesség alatti testsúly növekedés miatt az izmok támogatására szükség van. Nem szabad hagyni, hogy azok a túlterhelés miatt sérüljenek vagy a szükségesnél kevésbé bírják a terhelést. Ugyanakkor az ízületi fájdalom enyhítésének is egy remek, természetes módja lehet a masszázs. Már csak ezért is érdemes szakértőt felkeresni.

A terhesség alatt általában nem vagyunk túl aktívak. A testünk mozgás iránti igényét talán egy jó masszázzsal is kielégíthetjük. A legjobb, ha olyasvalakit válasszunk masszőrnek, aki jártas a várandós masszázs terén. A baba és a kismama biztonsága elsődleges. Így lehetünk igazán nyugodtak.

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Gyengéd masszírozó mozdulatok

Nagyon fontos – vagy talán a legfontosabb -, hogy minden olyan mozdulat, masszírozó technika tilos, ami vérbőséget válthat ki a hasban. A masszázs nem okozhat továbbá fájdalmat a kismamának. Nem érdemes megkockáztani, hogy fájdalom hatására oxitocin hormon termelődjön. Ez ugyanis a méh összehúzódásáért felelős. Várandósan inkább kényeztetésért megyünk masszőrhöz, mint az izomcsomók kidolgozása miatt. A terhes masszázs során csakis kíméletesen lehet “dolgozni”, a méreganyagok masszírozással történő eltávolítása is csak lassan lehetséges. A terhes masszázs során inkább a nyújtó, simító gyakorlatok kerülnek előtérbe, mint az erőteljes nyomó és dörzsölő technika.

Szóval az tévhit, hogy terhesen nem lehet masszíroztatni. Lehetséges, ha a kismama nem veszélyeztetett és kifejezetten a várandós masszázst kell választani. Olyan masszőrt keresni, aki jól ismeri a technikát. Illetve magunknak is körültekintőnek kell lenni. Ha a masszázs során bármi kellemetlent érzünk, azt mindenképpen jelezzük, várandósan ne legyünk szerények a biztonságunk érdekében..

A terhes masszázs jó dolog. És ha a kismama jól érzi magát, a babának is jó lesz.

Amennyiben te is várandósként szeretnél masszíroztatni, keress minket! Segítünk a kismamák ellazuláásban, az izmok átmozgatásában. Masszőreink Evelin és Odett emaptikus hölgyek és kiváló masszőrök is, akik mellett biztonságban fogod érezni magad!

Masszázs árakIdőpontfoglalás:
+36 20 251 7630

Masszőrök a 17. kerületben

A PompArt Szépségszalon további masszázs szolgáltatásai:

Masszázs árakCellulit masszázs – Lávaköves masszázs SvédmasszázsSportmasszázsKismama masszázs – Masszőrök bemutatkozása

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386