Szempilla hosszabbítás lépésről lépésre

A szempilla építés előtt egyeztetjük, hogy  milyen pillát szeretnél: ez lehet 1D, 2D, 3D, 4D. Megbeszéljük a szempilla ívét J, B, C, CC, D, L, LD, LC. Nagyon sokféle ívben léteznek szempillák. Végül pedig egyeztetjük a pillák hosszúságát mm-ben, amit elképzeltél magadnak. Mindig az adottságaidhoz mérten készítem el a pillákat és természetesen az elképzeléseid alapján. 🙂

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

A szempilla hosszabbítás legeslegfontosabb lépése az előkészítés

Ha az előkészítés nem elég alapos, akkor applikálni sem fogunk tudni a természetes pillára és végül az elkészült szempilla szett nem lesz tartós.

Ezért samponozással kezdem az előkészítést, amit mindig ecsettel végzek: a természetes pillák tövén, és közvetlenül a felső szemhéjon. Minden lerakódást, szennyeződést letisztítok, majd vízzel bőségesen, többször leöblítem, hogy a sampon és a szennyeződések se maradjanak a pillákon. A tisztítás után teljesen megszárítom a pillákat.

***

Szempilla építés és töltés árak 

A XVII. kerületben tapasztalt szempilla stylisttel várunk: 17. kerület, Ferihegyi út 81.

Fizetési mód: készpénz 

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

Nincs ajándék ötleted a közeledő ünnep, születésnap, névnap vagy évforduló kapcsán?

Összeszedtük a legnépszerűbb ajándékutalvány feltöltéseinket segítségül.

A tapasztalatok alapján mindig sikert aratnak utalványaink.

Ajándékozz kényeztető törődést, minőségi énidőt szeretteidnek, kedvesednek vagy barátaidnak.

Keress minket: +36 20 251 7630

Részletekért kattints az alábbi gombra:

Ajándékutalvány

Tartós műszempilla szettet készítek

Pre treatmentet (előkészítő tisztító folyadékot) használva applikátor pálcika segítségével még egyszer letisztítom a pillákat. Ez az anyag még egyszer tisztít,és az esetlegesen fennmaradt kisebb szennyeződéseket is leszedi. A következő lépés előtt még egyszer rászárítok.

Következő lépésben használom a természetes pillára való primert, ami zsírtalanít, és elősegíti majd a ragasztó jobb kötését. A primer-re is rászárítok, mielőtt elkezdem az applikációt.

Mielőtt szempilla építésre érkezel ügyelj rá, hogy a szemhéjadon olajos termékeket ne alkalmazz, zsíros, olajos alapozót se használj! A zsíros, olajos arctisztítók, kozmetikai termékek, anyagok szempilla építés előtti használata megrövidítik a szempilla szetted tartósságát.

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

Szempilla alátét felhelyezése

Szempilla alátétet felhelyezem és az alsó pillákra helyezem ügyelve, hogy ne lógjon bele a szem vízvonalába. Ha a szempillákra nem megfelelően kerül felhelyezésre az alátét, akkor összeragadhatnak applikáció közben. Ezután 3M ragasztószalaggal leragasztom az alsó pillákat. 

Műszempillák felhelyezése

Kiválasztom a megfelelő szempilla csipeszt és a ragasztót, amit  ragasztótartó gyűrűbe szoktam cseppenteni. A kiválasztott műszempillákat, a kézfejemre szoktam helyezni. Gondosan kiválasztom a hosszúságot és a vastagságot.

Meghatározom, hogy melyik méretet meddig helyezem fel, amit a saját szempilla méretéhez igazítok. Figyelve, hogy milyen ívű a természetes pilla. A szempillákat hajlított csipesszel választom szét. Az egyenes csipesszel megfogom a szálat az elvékonyodó részénél és belemártom a ragasztóba, közben ügyelek arra, hogy, csak 3 csepp legyen a szálon. 

Minden esetben figyelek rá, hogy optimálisan vagyis éppen elegendő mennyiségű ragasztó kerüljön a szempillákra.  Ez nagyon fontos, mert, ha nagyon kevés a ragasztó, akkor hamarabb leesnek a szempillák, ha pedig túl sok, akkor nem lesz természetes hatása a szettünknek.

A saját szempillákat ez után a hajlított csipesszel szétválasztom úgy, hogy a csipesz ágai között maradjon egy szál szempilla, ezen húzom végig a műszempillát. A szemalátéten is végighúzom a műszempillát, ezzel lehúzva róla a felesleges ragasztót. Végül hozzáillesztem a műszempillát a sajáthoz úgy, hogy 1 mm-re legyen a szempilla tövétől.

Ha túl közel kerülnek a műszempillák a szempilla tövéhez, akkor irritálhatják a szemhéjat és kényelmetlenné teszik a viselését. A két szemen felváltva dolgozok vagy ha az egyik szemmel kezdünk, akkor arra ügyelek rá, hogy ne közvetlenül egymás mellett applikáljam a műpillákat, hogy elég ideje legyen megszáradni a ragasztónak, így nem fognak összeragadni.

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

szempilla 3D szett

Műszempilla ápolás szabályai

 1. Óvd a műszempillát a víztől, gőztől, párától
  Minden esetben óvd a műszempilládat a gőztől, víztől, párától. Különösen igaz ez a felhelyezést vagy a töltést követő 48 órában.
 2. Kerüld a szoláriumot, szaunát és gőzkabint
  Az első pontból adódóan erre az első 48 órában még különösebb hangsúlyt fektess.
 3. Ne dörzsöld és ne piszkáld a szemed, a pillasorod
  Talán nem szükséges elmagyarázni, hogy milyen könnyű ledörzsölni a műszempillát, ha arra gondolsz, hogy mindössze a szempillád igen kicsi felületén kell, hogy megtapadjon.
 4. Kerüld az olajos sminklemosót és az olajos krémeket Nem kell teljesen lemondani ezekről, de a szemkörnyékeden ha lehet ne használj olajos kozmetikai termékeket, mert az olaj nincs barátságban a szempilla ragasztóval.
 5. Ne használj szempilla spirált
  A műszempilla elég szép magában is, legalábbis ha jó szakember helyezte fel. Nincs szükség szempilla spirálra, de ha ez nem lenne elég, a szempilla spirál a műszempillákat károsítja is.
 6.  A vízálló smink többet árt mint használ
  Gondolj bele, hogy fogod leszedni a vízálló sminket? Természetesen csak a műszempilláddal együtt, mivel összeragadnak és így le kell oldani az egészet.
 7. Ne göndörítsd és ne fesd a műszempillát!
  Ahogy az 5. pontban is leírtam. Egy jól kiválasztott és felhelyezett műszempillának nincs szüksége se spirálra, se göndörítésre, se festésre. Mindegyik csak roncsolja, tönkre teszi azt.
 8.  A felhelyezést és a töltést követő 48 óra után finoman most meg a szemed és környékét.
  Felhelyezés után 48 órával finoman csak itasd fel a vizet a pilláidról szálmentes törlővel óvatosan.
 9.  Fésülgesd a szépséges pilláidat!
  Minden vendégemnek adok egy szempilla fésűt. Ezt azért adom, hogy használd is. Nem csak szebb lesz, hanem amiatt, hogy nem kuszálódnak össze, nem tapadnak egymáshoz, tartósabb is lesz.
  Időpontfoglalás:
  Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

A szempillasor minőségét és tartosságát befolyásoló problémák

Ha korábbi szempilla szetteddel nem voltál elégedett, mert nem találtad elég tartósnak vagy minőségnek. akkor ennek oka leggyakrabban a felhelyezés folyamatában vagy az alkalmazott anyagok minőségében keresendők.

A szempilla hosszabbítás felhelyezési folyamatában felmerülő nehézségek elsősorban a felhasznált anyagok, eszközök nem megfelelő minőségéből adódnak. Emellett nem tartós szempilla szett készülhet akkor is, ha nem megfelelő módon applikálták a műszempillákat. A rosszul alkalmazott felhelyezési technika, és/vagy az anyagok, eszközök nem megfelelő minősége végeredményben a szempillasor látványát, tartósságát, kényelmes viseletét befolyásolják.

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

Nem megfelelően zsírtalanított szempillák

A vendég saját szempilláiról a smink eltávolítása, és a pillák zsírtalanítása alapvető. Hiányában nem tudja a ragasztó az ideális kötést létrehozni és nagyon gyorsan le fognak esni a műszempilláid.

Túl közel ragasztott műszempillákat a saját szempillákhoz

Az optimális távolság a műszempillák és a saját pillák töve között 1-1.5 mm. Amennyiben ennél közelebb ragasztjuk a szálakat, azok hozzáragadhatnak a bőrhöz, illetve a szemet szúrhatják, elviselhetetlenné téve a műszempillák viselését.

Túl távol ragasztjuk a műszempillákat a saját pillákhoz

Ebben az esetben a műszempillaszálak nem tudnak kellő nagyságú felületen megtapadni, ami végül a szempillasor tartósságának megrövidüléséhez vezet, ráadásul hamar „lenőtt” hatást kelt.
Általában 3 hetente javasolt tölteni a pillákat.

Időpontfoglalás:
Blahák Alexandra szempilla stylist: +36 30 859 0660

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386