Talpmasszázs

Egészségmegőrző talpmasszázs

PompArt Szépségszalon: 17. kerület Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. Bejárat a gyógyszertár felől.

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Talpmasszázs árak

  • 30 perc: 4.500 Ft
  • 45 perc: 6.500 Ft
  • 60 perc: 8.000 Ft

Fizetési mód: készpénz és bankkártya, MKB, K&H és OTP Szép kártya szabadidő zseb

Miért egészségmegőrző a talpmasszázs?

A talpmasszázs nem csak az ellazulásban segít, hanem rendkívül hatékony gyógyító módszer is. Szinte minden testrészünkhöz kapcsolódó, a különböző szervünkkel összefüggő panasz kezelhető a segítségével. Szakszerű masszírozással még a kialakulóban lévő betegségek is felfedezhetők. Hogyan lehetséges ez?

Időpontfoglalás:

+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

Talpmasszázs

Hogyan segít a reflexológia?

A talpon úgynevezett talpreflex pontok, több tízezer idegvégződés található. Ezek összeköttetésben állnak a test adott szervével – azok leképezései. Így lehetséges az, hogy a szakszerű masszírozás képes beindítani az érintett területre összpontosító öngyógyító folyamatokat. A talpon végzett masszázs vagyis a stimulálás a központi idegrendszerre és a vérkeringésre is hat. Illetve aktivizálja a nyirokrendszert, aminek révén távoznak a felesleges méreganyagok az érintett területről.

Mindez persze nem csak kialakult betegség esetén jön jól. Természetesen akkor is hasznos, ha nincs komolyabb panaszunk, hiszen ha tehermentesül a szervezet, a immunrendszer is hatékonyabban teljesít.

Ami egyébként nem egy, a spiritualitással összefüggő feltevés, hanem bizonyított tény. A talpmasszázs hittől függetlenül eredményes! Ma már a talpmasszázs is egy olyan gyógyító módszernek számít, amit a modern orvoslásban is alkalmaznak. Kutatások igazolják, hogy a talpmasszázs hatással van a hormontermelő mirigyek helyes működésére, remek fájdalomcsökkentő, kiváló egyes keringési panaszok esetén, segítségével jól kezelhetők a légzőszervi problémák, a reumás rendellenességek és a bőrfelülettel összefüggő gondok. Ugyanakkor a lappangó betegségek is időben felfedezhetők a segítségével.

A talpmasszázs során olyan, a páciens szervezetében még kialakulóban lévő betegségek is felfedezhetők, amik még nem okoznak érezhető panaszt. A szakértők képesek az adott szerv megfelelőjének pontjain kitapintani a különböző nagyságú, kristályos göbök legapróbb elváltozását is. Ezek lehetnek apró dudorok, keményebb felületek, de a masszázs során jelentkező fájdalom is utalhat a problémára. Vagyis nem kérdés: ha talpmasszázst kérünk, rengeteget teszünk a megelőzésért. Illetve az esetleges betegségeink hatékony kezeléséért. Ráadásul mindez teljesen természetes.

Masszázs árak

Mi történik a kezelés során?

Egy talpmasszázs kezelés minimum 30 perces. Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy a vendég ellazuljon, és jól kitapinthatók legyenek az esetleges kezelésre szoruló szervek reflexpont-párjai. Természetesen egy kezelés nem kezelés. Ajánlott havonta legalább egy alkalommal igénybe venni a hozzáértő kezek segítségét. Így lehetünk biztosak abban, hogy a szervezet kellően tehermentesül a méreganyagoktól, és képes ellenállni az esetleges betegségeknek.

Kialakult betegség esetén legalább 10-12 alkalomra szükség van. De a szükséges kezelések száma természetesen számos tényezőtől függ, és a várható eredményekről csak adott szituáció ismeretében lehet véleményt mondani. Ahogy egyébként a gyógyító eljárások esetében is lenni szokott, a talpmasszázs sem ajánlott mindenkinek. Várandósoknak például nem javasolt. Illetve onkológiai betegségek esetén is ajánlott egyeztetni a kezelőorvossal. Ellenjavallt továbbá nagyfokú érelmeszesedéssel küzdőknek, szívműtét után, agy- és szívtrombóziskor, súlyos szív vagy vese eredetű keringési elégtelenség esetén, valamint kizáró ok a pacemaker használata is.

Masszázs árakIdőpontfoglalás

Időpontfoglalás telefonon:

+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

A talpmasszázs nem feltétlenül jár fájdalommal!

Egy tévhitet szeretnénk eloszlatni. Sokan tartanak tőle, hogy a talpmasszázs fájdalommal jár, ez azonban nincs mindig így. Ezt a masszázst is lehet erős fogásokkal, vagy gyengédebb kímélő mozdulatokkal végezni. A talp felületén található közel 70.000 idegvégződés megfelelő érintéssel lehet okozhat nagyon kellemes feltöltődő élményt számodra. A hangsúly a megfelelő érintésen és mozdulatokon van. Az masszázs első felében nagy odafigyeléssel kell indítani, és az első alkalom is tulajdonképpen a zónák feltérképezéséről, a diagnosztikáról szól. Ha szakavatott masszőr jól végzi a munkáját akkor kimondottan frissítő, felemelő hatású lesz. Ahogy a vendégek szokták mondani, olyan érzés, mintha egy hatalmas súlyt csatoltak volna le a talpukról és a lépteik könnyeddé válnak.

Amikor eljössz hozzánk első alkalommal, meg fogjuk vizsgálni valamennyi reflexzónát és ezen keresztül figyeljük a belső szervek működését. Amiről a láb, a talp sokat elárul, annak ellenére, hogy nem vagyunk orvosok. Megfigyeljük, hogy mely reflexpontokra kell jobban koncentrálnunk a következő masszázsok alatt, hogy az immunrendszert erősíteni tudjuk, és beindítsuk az öngyógyító folyamatokat. A fogások erősségét fokozatosan fogjuk emelni és csupán addig a pontig, amíg neked komfortos. Gyere el hozzánk, próbáld ki a talpmasszázst és távozz könnyű léptekkel, feltöltődve!

Masszázs árakIdőpontfoglalás

Árak

  • 30 perc: 4.500 Ft
  • 45 perc: 6.500 Ft
  • 60 perc: 8.000 Ft

Időpontfoglalás telefonon:

+36 20 251 7630
+36 1 951 7937

[caldera_form id="CF5c9519d574745"]
ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS
Hétfőtől - péntekig: 07:00 - 21:00 óra között
Szombaton: 08:00 - 14:00 óra között

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

SZALONUNK 2023.01.02 - 01.08-IG ZÁRVA TART!

IDŐPONTFOGLALÁS:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium:
+36 20 251 7630

 

Tóth Anikó kozmetikus:

Schummer Alexandra műkörömépítő:
+36 70 397 7479

Debreczeniné Klinkó Réka műkörömépítő:
+36 20 420 4566

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász:
+36 30 401 8247

Blahák Alexandra szempilla stylist időpontfoglalás:
+36 30 859 0660 

Strommer Nikolett pedikűrös:
+36 70 703 6386