BLACK FRIDAY

2022. DECEMBER 15 – 16 – 17-ÉN

Kedvezményes utalványt szeretnék!

UTALVÁNYOK
30% kedvezménnyel

Vásárolj utalványaink közül december 15 – 16 – 17-én és szépülj, barnulj vagy formáld alakod -30% Black Friday kedvezménnyel!

Ugorj be Szalonunkba a Balck Friday napokon és válts kedvezményes utalványt.

Szolizz, infrázz, kérj masszázs kezeléseket a megvásárolt utalványod terhére, -30% kedvezménnyel!

MASSZÁZS UTALVÁNY

Vásárolj masszázs alkalmakat 30% kedvezménnyel. A kedvezményes utalvány minimum 25.000 Ft értékben vásárolható, amit felhasználhatsz a megváltás után 3 hónapig. Az ajánlat a masszázsbérletekre nem érvényes!

Időpont foglalás:
+36 20 251 7630

Közeleg a karácsony

Gondolj a karácsony közeledtére is! Utalványaink biztosan örömet okoznak a fa alatt szeretteid és barátaid részére is! 🙂 Kedvezményeink kizárólag 2022. december 15-16-17-én történő megváltáskor érvényesek és a megvásárolt Black Friday utalványokat PompArt Ajándékkártyára feltöltve is kérheted! A  felhasználhatósági időpont ajándékba történő vásárlás esetén 2023. 01. 09-től számítjuk!

szolárium bérletek

Válassz a Black Friday napokon az alábbi szolárium bérletünk közül -30% kedvezménnyel! Szolárium bérleteinket 12 hónapig felhasználhatod a vásárlást követően szalonunkban:

  • 40 egységes (280 perc): 27 000 Ft helyett 18 900 Ft
  • 50 egységes (350 perc): 33 300 Ft helyett 23 310 Ft
  • 100 egységes (700 perc) 65 100 Ft helyett 45 570 Ft

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

őInfratrainer UTALVÁNYOK

Vásárolj a Black Friday napokon InfraTrainer autalványt!  Speciális InfraTrainer Black Friday utalványainkkal -30% kedvezménnyel tekerhetsz! Felhasználható a vásárlástól számítva 3 hónapon belül, ajándékba történő vásárlás esetén 2023.01.09-től számított 3 hónapon belül.

  • 7 alkalom (50 perc / alkalom ) / 31 500 Ft helyett 22 050 Ft
  • 8 alkalom (50 perc / alkalom ) / 36 000 Ft helyett 25 200 Ft
  • 9 alkalom (50 perc / alkalom ) / 40 500 Ft helyett 28 350 Ft
  • 10 alkalom (50 perc / alkalom ) / 45 000 Ft helyett 31 500 Ft

vásárold meg black friday utalványaidat szalonunkban!

[caldera_form id="CF5dd691e9cfa66"]

Black friday – Pompart utalványok verhetetlen áron

Black friday keretében utalványt vásárolni egészen jó üzlet. Így gyakorlatilag az adott időszakra érvényes, hosszú távra szóló jegy minden egyes alkalma black friday áron lesz. Az utalványokkal sokkal jobban jársz, mint amikor egy adott terméket vásárolsz meg akciósan. Így a kedvezmény hosszú időn át kitart… Szóval ki ne csapna le egy ilyen lehetőségre?

Persze a black friday keretében megvásárolt akciós szolgáltatás nem csak magadnak szóló extra ajándék lehet. Akár családtagokat, barátokat is meglephetsz egy remek Pompart utalvánnyall. Konkrétabban: Infra Trainer, szolárium, masszázs vagy kozmetikai csomaggal. Merthogy várhatóan ezek a szolgáltatások is szerepelnek majd a kivételes ajánlatok között. Vagy ezen szolgáltatások egyes egységei. Hamarosan minden kiderül.

Azt már tudod, hogy mivel készülünk mi…

Mutatjuk azt is, mivel készülj te a black friday-re

Akár magadnak, akár ajándéknak vásárolnál kedvezményes árú utalványt, jól jöhetnek ezek a tippek.

A legfontosabb, hogy jegyezd fel a dátumot. Méghozzá a ….. . Hiszen a black friday lényege az, hogy rövid ideig lehet verhetetlen áron vásárolni. Vagyis nem árt, ha rögzítjük a napot.

Sokszor egyébként nem csak az idő korlátozott, hanem a készlet is. Szóval, amint látod, hogy éles az akció, azonnal élj is a lehetőséggel. Nem árt tehát résen lenni, illetve célszerű fel is készülni. Mielőtt elérkezne a black friday napja, érdemes előre feltérképezni a kínálatot. Böngészd végig az oldalunkat és mérlegeld, hogy neked melyik szolgáltatás lenne ideális. A black friday egy remek alkalom arra, hogy olyan szolgáltatáshoz kapcsolódó utalványt vásárolj meg olcsóbban, amit rendszeresen igénybe veszel. De arra is legalább annyira ideális, hogy olyasvalamit vásárolj kedvezőbben, amire eddig az ára miatt nem költöttél.

Ami lehet ajándéknak szánt szolgáltatás is…

Gondold át tehát a black friday napjáig azt is, hogy melyik szolgáltatás lehet ideális mondjuk meglepetésnek. Tesó, barátok, szülők… Nálunk mindenkinek találsz ideális csomagot.

Szerintünk egy black friday alkalmával beszerzett Pompart utalvánnyal nem nyúlsz mellé. Szóval ha úgy van, akár karácsonyi ajándékként is vásárolhatsz akciós utalványt. Aminek egyébként az átadásával sem kell sokat várni. Hiszen a black friday nagyjából egy hónappal van csak előbb, mint a karácsony. Úgyhogy nem kell sokáig titkolni a meglepit. A vásárlás után nem sokkal láthatod a megajándékozott arcán, hogy mennyire szuper meglepetéssel kedveskedtél neki

Készülj és csapj le a verhetetlen áron kínált Pompart utalványokra!

Ne hagyd ki az évente csak egyszer adódó lehetőséget! Számolj velünk és használd ki a black friday akciót. Infra Trainer, szolárium, masszázs szolgáltatás… Válts utalványt kedvezményes áron magadnak, vagy vásárold meg azt olcsóbban akár ajándékként!