Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

Műköröm, manikűr árak

Időpontfoglalás Füle Zsófia: +36 70 455 8390

Fizetési mód: készpénz

Manikűr, kéz- és körömápolás árak

Gépi manikűr: 2.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr: 3.300 Ft
Gépi manikűr + paraffinos kézápolás: 3.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr + paraffinos kézápolás: 3.800 Ft
Paraffinos kézápolás (műköröm/géllakk után): 1.000 Ft

Géllakk árak 

Minden géllakkot erősítéssel készítek – NEM építőzselé!
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 4.300 Ft
hosszabb: 4.600 Ft
Saját köröm erősítése
Zselé/porcelán – NEM hosszabb a saját körömnél.
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 5.300 Ft
hosszabb: 5.600 Ft

Időpontfoglalás: +36 70 455 8390

Műköröm építés/töltés:

S méret építés: 6 500 Ft
S méret töltés: 6 000 Ft

M méret építés: 7 500 Ft
M méret töltés: 7 000 Ft

L méret építés: 8 500 Ft
L méret töltés: 8 000 Ft

XL méret építés: 9 500 Ft
XL méret töltés: 9 000 Ft

Extrém hossz / formák (orosz mandula, gótikus mandula) 10.000 Ft-tól

 

Díszítések / extrák:

Francia/babyboomer/ombre: 50-100 Ft/köröm

Swarowski kövek: 50 Ft/db (kezenként 5-5 db az alapárban)

Nyomda/effektporok (chrome, csillám, sellő) 50-100 Ft/köröm

Festett / 3D minták: megbeszélés szerint

Géllak és műköröm eltávolítása manikűrrel, ápolással:

Géllak: 1.500 Ft

Műköröm: 3.000 Ft

Csak készpénzes fizetés lehetséges!

Kérlek titeket, ha tudtok, ne túl nagy címletekkel érkezzetek, mivel nálam is véges mennyiségű visszajáró van. 🙂

Füle Zsófia vagyok, okleveles kézápoló és műköröm építő. Tanulmányaimat a Crystal Nails-nél végeztem 1 éves gyakorlattal rendelkezem. Mindig is vonzott a művészeti, kreatív tevékenység és úgy gondoltam, hogy műkörmösként teljes mértékben kibontakoztathatom tudásomat. Számomra legfontosabb az igényes munka, ezért kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom.

A Crystal Nails által forgalmazott termékeket támogatom, amelyek EU-s szabványoknak, bevizsgálásoknak teljességében megfelelnek. Folyamatosan követem a szakma újításait, így folyamatosan járok technikai és díszítő továbbképzésekre. Fontos számomra, hogy megmutassam vendégeimnek, akár együtt ötletelve valami különlegeset, egyedit hozhatunk létre. Szolgáltatásaim között szerepel műkörömépítés –zselés, porcelán és a legújabb Fusion Gel is-, géllakkozás, kéz-és körömápolás (manikűr, japán manikűr).

Szeretettel várok minden ápolt és esztétikus kézre vágyó Vendégemet.

Elérhetőségem:
+36 70 455 8390

Manikűr, pedikűr, halpedikűr a PompArt Szalonban

Manikűr - hagyományos

Manikűr azonnal

A manikűr egy igazi klasszikus kezelés, amelynek a legfontosabb eleme a higiénia.  A munka megkezdése előtt a körmök állapotát, a köröm környékén lévő bőrök állapotát és a kéz bőrét mindig alaposan megvizsgálom, amely alapján személyre szabottan tudom elvégezni a teendőket.

Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt, ha indokolt, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Paraffinos kézápolás

Az őszi és téli időszakban fontos nagyobb hangsúlyt fektetni a kéz-és köröm bőrének ápolására. A hideg levegő, a szél, a száraz levegő károsan hatnak a bőrre, könnyen kiszárad, berepedezik. Erre kínál megoldást a paraffinos kézápolás.
A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. A bőr hidratálttá válik, kisimul, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés jó hatással van az ízületekre, a vérkeringésre.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.  A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják

Paraffinos kézápolás menete:
1. Kézmosás, bőrfertőtlenítés antibakteriális szappannal
2. Peeling – elhalt hámsejtek leradírozása
3. Krémezés – hatóanyagos krémmel
4. Paraffinos ápolás – a kezet csuklóig a paraffinba mártjuk, a lépést igény szerint 2-3x megismételjük
5. Dunsztolás – a kézre meleg kesztyűt húzunk, melyet 15 percig a vendég kezén hagyunk.

Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Kúraszerű alkalmazás: az első két héten két alkalom, utána két hétig egy – egy alkalom, majd kéthetente egy alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez és fenntartásához.

Kúraszerű alkalmazás esetén 10 alkalmas bérlet váltható.
A paraffinos kezelést csak ép hámfelületen lehet végezni. A körmökön, köröm környékén, a kézháton és a tenyéren lévő sérülések, elváltozások a kezelést kizárják.

Műköröm

ManikűrAz épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Porcelánt, zselét, vagy fusion gélt (újdonság) használok alapanyagként. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet építeni, amelyek 4-6 hétig is megmaradhatnak és a természetes körömmel együtt nőnek le. Teljességében lakkozható és igény szerint újrafesthető. Az épített körömlakk esetén, az elkészítés során lehetőség van 3D-s díszeket elhelyezni a műköröm anyagában, sőt arra is mód van, hogy a porcelán vagy zselés műkörömre gél-lakkot tegyenek. Tölteni három hetente javasolt.  A zselélakkba önmagában is illeszthetőek díszek, a különbség az, hogy az épített körömbe általában nyers díszeket tesznek, hiszen később jön a lakkozás, míg a zselélakkba olyan díszeket illesztenek, amelyekre legfeljebb egy színtelen fedőréteg jön a fixálás kedvéért. A fusion gel a porcelán és zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét.

Időpontfoglalás: +36 70 455 8390

Gél lakk

A gél lakk az egyik legkedveltebb eljárás a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával.

A gél lakk előnye, hogy ha megfelelően van elkészítve, akkor rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható, durva reszelés nélkül is eltávolítható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós.

További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.  Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le.

Száradás után alapréteget viszek fel a körömre, amit UV lámpa segítségével hagyunk megkötni, majd erre jön két réteg szín és végén a fénylakk. Száradást követően körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Japán manikűr

A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat, hanem méhviaszpasztát és port políroznak a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós, mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozom, a természetes körömfény érvényesül. Ápoló manikűrnek is nevezik. Ezzel az eljárással a körmök valóban természetes szépségükben mutatkoznak, nem rejti őket vastag zselé-, porcelán- vagy lakkréteg.

Férfi manikűr - hagyományos

Manapság már nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is fontos a szép, ápolt kéz látványa. A férfiak is ugyanúgy járhatnak kozmetikai és manikűr szalonokba, mint a hölgyek. A kezelés előtt megvizsgáljuk a kéz állapotát, majd ennek megfelelően megkezdtem a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítom a felesleges körömbőrt. Ezután tápláló olajjal varázsolom tökéletessé a körmök ápolását.
 

A PompArt Szépségszalon további szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium

Készüljünk a Valentin napra!

A közelgő Valentin Nap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk -15% kedvezménnyel február 14-15-én. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötlet Valentin Napra? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂