Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

Műköröm, manikűr árak

Fizetési mód: készpénz

Manikűr, kéz- és körömápolás árak

Gépi manikűr: 2.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr: 3.300 Ft
Gépi manikűr + paraffinos kézápolás: 3.500 Ft
Gépi manikűr + japán manikűr + paraffinos kézápolás: 3.800 Ft
Paraffinos kézápolás (műköröm/géllakk után): 1.000 Ft

Géllakk árak 

Minden géllakkot erősítéssel készítek – NEM építőzselé!
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 4.300 Ft
hosszabb: 4.600 Ft
Saját köröm erősítése
Zselé/porcelán – NEM hosszabb a saját körömnél.
ujjbegyig érő (+1-2 mm): 5.300 Ft
hosszabb: 5.600 Ft

Műköröm építés/töltés:

S méret építés: 6 500 Ft
S méret töltés: 6 000 Ft

M méret építés: 7 500 Ft
M méret töltés: 7 000 Ft

L méret építés: 8 500 Ft
L méret töltés: 8 000 Ft

XL méret építés: 9 500 Ft
XL méret töltés: 9 000 Ft

Extrém hossz / formák (orosz mandula, gótikus mandula) 10.000 Ft-tól

 

Díszítések / extrák:

Francia/babyboomer/ombre: 50-100 Ft/köröm

Swarowski kövek: 50 Ft/db (kezenként 5-5 db az alapárban)

Nyomda/effektporok (chrome, csillám, sellő) 50-100 Ft/köröm

Festett / 3D minták: megbeszélés szerint

Géllak és műköröm eltávolítása manikűrrel, ápolással:

Géllak: 1.500 Ft

Műköröm: 3.000 Ft

Válassz hangulatod szerint vagy alkalomhoz illően műköröm díszítő, géllak mintáinkból:

Manikűr, pedikűr, halpedikűr a PompArt Szalonban

Manikűr - hagyományos

Manikűr azonnal

A manikűr egy igazi klasszikus kezelés, amelynek a legfontosabb eleme a higiénia.  A munka megkezdése előtt a körmök állapotát, a köröm környékén lévő bőrök állapotát és a kéz bőrét mindig alaposan megvizsgálom, amely alapján személyre szabottan tudom elvégezni a teendőket.

Langyos, fertőtlenítős vízben való kézáztatás után visszatolom a letapadt bőröcskéket. A vendég kérésére kivágom a bőrt, ha indokolt, majd a körmök formázása következik. Végül lakkozás vagy polírozás.

Paraffinos kézápolás

Az őszi és téli időszakban fontos nagyobb hangsúlyt fektetni a kéz-és köröm bőrének ápolására. A hideg levegő, a szél, a száraz levegő károsan hatnak a bőrre, könnyen kiszárad, berepedezik. Erre kínál megoldást a paraffinos kézápolás.
A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. A bőr hidratálttá válik, kisimul, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés jó hatással van az ízületekre, a vérkeringésre.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.  A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják

Paraffinos kézápolás menete:
1. Kézmosás, bőrfertőtlenítés antibakteriális szappannal
2. Peeling – elhalt hámsejtek leradírozása
3. Krémezés – hatóanyagos krémmel
4. Paraffinos ápolás – a kezet csuklóig a paraffinba mártjuk, a lépést igény szerint 2-3x megismételjük
5. Dunsztolás – a kézre meleg kesztyűt húzunk, melyet 15 percig a vendég kezén hagyunk.

Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Kúraszerű alkalmazás: az első két héten két alkalom, utána két hétig egy – egy alkalom, majd kéthetente egy alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez és fenntartásához.

Kúraszerű alkalmazás esetén 10 alkalmas bérlet váltható.
A paraffinos kezelést csak ép hámfelületen lehet végezni. A körmökön, köröm környékén, a kézháton és a tenyéren lévő sérülések, elváltozások a kezelést kizárják.

Műköröm

ManikűrAz épített technika már egy újabb, modernebb eljárás, mint a régi tippes körmök. Porcelánt, zselét, vagy fusion gélt (újdonság) használok alapanyagként. Itt a körmöket sablon segítségével építem fel, amit később kiveszek a köröm alól. Szép tartós körmöket lehet építeni, amelyek 4-6 hétig is megmaradhatnak és a természetes körömmel együtt nőnek le. Teljességében lakkozható és igény szerint újrafesthető. Az épített körömlakk esetén, az elkészítés során lehetőség van 3D-s díszeket elhelyezni a műköröm anyagában, sőt arra is mód van, hogy a porcelán vagy zselés műkörömre gél-lakkot tegyenek. Tölteni három hetente javasolt.  A zselélakkba önmagában is illeszthetőek díszek, a különbség az, hogy az épített körömbe általában nyers díszeket tesznek, hiszen később jön a lakkozás, míg a zselélakkba olyan díszeket illesztenek, amelyekre legfeljebb egy színtelen fedőréteg jön a fixálás kedvéért. A fusion gel a porcelán és zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét.

Gél lakk

A gél lakk az egyik legkedveltebb eljárás a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával.

A gél lakk előnye, hogy ha megfelelően van elkészítve, akkor rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható, durva reszelés nélkül is eltávolítható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós.

További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.  Gél lakkozásnál nagyon fontos a köröm szakszerű előkészítése. A manikűrözött és lefertőtlenített körmöket zsírtalanító folyadékkal kezelem le.

Száradás után alapréteget viszek fel a körömre, amit UV lámpa segítségével hagyunk megkötni, majd erre jön két réteg szín és végén a fénylakk. Száradást követően körömágy olajjal ápolom a bőrt.

Japán manikűr

A japán manikűr alapja a klasszikus – hagyományos manikűr. A különbség, hogy a manikűr után nem olajat, hanem méhviaszpasztát és port políroznak a körömbe. A méhviasztól erősödik a köröm és élénkül a színe, fénye pedig tartós, mert az anyag beépül a körömlemezbe. Itt nem lakkozom, a természetes körömfény érvényesül. Ápoló manikűrnek is nevezik. Ezzel az eljárással a körmök valóban természetes szépségükben mutatkoznak, nem rejti őket vastag zselé-, porcelán- vagy lakkréteg.

Férfi manikűr - hagyományos

Manapság már nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is fontos a szép, ápolt kéz látványa. A férfiak is ugyanúgy járhatnak kozmetikai és manikűr szalonokba, mint a hölgyek. A kezelés előtt megvizsgáljuk a kéz állapotát, majd ennek megfelelően megkezdtem a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítom a felesleges körömbőrt. Ezután tápláló olajjal varázsolom tökéletessé a körmök ápolását.
 

A PompArt Szépségszalon további szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium

Lepd meg szeretteid ajándékutalványunkkal!

A közelgő születésnap, névnap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötletet keresel? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂