Azt valószínűleg senkinek sem kell mondani, hogy a láb edzésére az egyik legkiválóbb mozgásforma a kerékpározás. Viszont az eredményt sajnos nem hozza azonnal. Egészen sokat kell tekerni azért, hogy a láb izmosabb legyen, vagy a felesleges kilókból sikerüljön leadni. Legalábbis a hagyományos kerekezéssel ez a helyzet. Ezzel szemben az infratrainer jóval hatékonyabb. Az elv hasonló, mint egy klasszikus kerekezésénél vagy az otthoni szobabiciklinél, viszont ez jóval intenzívebb gyakorlat. Köszönhető ez egyebek mellett az infrasugárzás igencsak jótékony hatásának.

Mire gondolunk pontosan? Miért olyan hatékony az infratrainer?

Az infrabiciklizés során az infra fény hatására sokkal intenzívebb a méregtelenítés, ezáltal a felesleg is könnyebben eltűnik a lábakról és a fenékről. Egy bérlet lejárása után az eredmény már szemmel látható. Persze nem azt mondjuk, hogy mindez energiabefektetés nélkül valósul meg. Az edzések során komoly izommunkára kerül sor. A tekeréssel jól átmozgatjuk az izmokat, a mélyre bejutó jótékony infrasugárzás pedig megindítja a fogyást, így a már megkezdett láb edzésterv szerves része is lehet! Már csak azért is, mert a formás lábak eléréséhez fontos az is, hogy a lábedzés gyakorlatok alatt kacsúsodjanak is. Biztosan láttál már olyan versenybicikliseket, akiknek izmos, de egészen vastag volt a lábuk, vádlijuk, ami a hagyományos tekerés sosán gyakori. Szóval érdemes egyéni, a saját igényeidre szabott láb edzésterv szerint haladnod, amit minden esetben meghatároz a jelenlegi lábizom állapota és hogy mennyi súlyfelesleget szeretnél leadni.

Az edzés azonban nem csak láb izomzat erősítő és fogyaszt, hanem fiatalítja is a bőrt, erősíti az immunrendszert, növeli az állóképességet és szellemi szinten is fitten tart.

Már akkor, ha szakértő felügyelete mellett zajlik az edzés és a megfelelő mennyiségű folyadék pótlásáról is gondoskodsz, de persze ez a hagyományos láb gyakorlatok során is fontos.

Mi a titka az infratrainernek?

Ahogy arra az imént már utaltunk, az intenzív mozgás és a magas hőmérséklet együttes hatása az, ami gyorsabb sikert hoz a hagyományos lábizom erősítő gyakorlatok során. Az infratrainer edzés olyan, mintha a kardiózást egyesítenénk a szaunázással. Viszont itt a meleg nem éri az egész testet, mint a szaunában – csak a lábakat. A speciális infratrainer úgy van ugyanis kialakítva, hogy kizárólag a lábakhoz jusson el a méregtelenítést és fogyást is elősegítő infra fény.

Lábedzés

Az edzés során nyitott üléseken, félig-meddig fekve kell elhelyezkedni. Az infrafények pedig oldalról érik a lábakat, a combokat és a feneket. Ugyanakkor a tréning nem csak ezekre a testrészekre van hatással, hiszen a hasat is jól megmozgatja az infratrainer. A titok azonban nem csak ennyi. Az eredmény érdekében speciális krém és fólianadrág is bevethető. Ezek segítségével még gyorsabban elérhetjük az áhított célt. Az izmosabb lábat, kerek popsit.

Edzésterv lábra? Így számolj a kalóriákkal:

Egy ötven perces infrabicikli edzéssel akár 600-800 kalória is elégethető. Vagyis ha kitartóak vagyunk, már néhány erősítő edzés után érzékelni fogjuk az eredményt.

Ja, és azt se feledjük, hogy az infratrainer edzés kiváló módja lehet a narancsbőr eltüntetésének is és itt ezt nem a hagyományos combfeszítő gyakorlatok során érjük el. Talán ez sem elhanyagolható információ azoknak, akik szeretnének formába jönni, és ehhez keresnek hatékony edzésmódszert. Az otthoni láb edzés is remekül kiegészíthető vele, ha már unod a combfeszítő gyakorlatok sorát.Ha nálad is aktuális a dolog és szeretnél valami igazán hatékony edzésmódszert kipróbálni, gyere el hozzánk. Válaszd az infratrainert! Kattints, és tudj meg még többet erről a női karcsúsító edzésről, ami lábra egyszerűen kihagyhatatlan!

Sok szeretettel várunk a PompArt-ben InfraTrainer edzésekre. Olvasd el részletesen a Infrabicikli használatával kapcsolatos tudnivalókat!

Időpont egyeztetés Infratrainerre: +36 20 251 7630

A combról történő fogyás érdekében bevetheted még a cellulit masszázst is! 

Olvasd el kapcsolódó tartalmainkat is:

Fogyás biciklizéssel?

Cardio edzés nőknek

Gyors fogyás hasról, avagy az Infratrainer jótékony hatásai

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.