Hajegyensítés Hajvasalás

Keratinos hajkezelés, hajegyensítés

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81.

Fizetési mód: készpénz

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166


A keratinos hajkezelés 3-4, extra hosszú vagy sűrű haj esetén 5 órát is igénybe vehet, azonban eztkövetően a haj 3 esetlegesen 4 hónapig egyenes marad, minden otthoni hajmosás után.

Keratinos hajkezelés árak:

A kezelést Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász végzi

 • félhosszú haj: 18.000 Ft
 • hosszú haj: 20.000 Ft
 • extra hosszú haj: 23.000 Ft

Időpontfoglalás:  +36 20 200 9166

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


Kosztyu Ágnes fodrász

KERATINOS HAJKEZELÉS ELJÁRÁS: ALFAPARF KERATIN TERÁPIA

Hajegyenesítés terápia menete:

 1. A kezelés egy mélytisztító hajmosással kezdődik, ezután teljesen megszárítjuk a hajat.
  2. lépés:
  Tincsenként felkerül a hajra a hajsimító keratin folyadék, majd 20 perc a hatóidő.
  3. lépés:
  Ez a lépés csak nagyon sérült haj esetében erősen ajánlott:
  Tincsenként felkerül a bontókrém, mely könnyedebbé teszi a fésülést, roncsolt haj esetén pedig annak a vasalását.
  4. lépés:
  Megszárítjuk teljesen a hajat és kezdődik a tincsenkénti vasalás. Hajtípustól függően dől el, hogy az adott tincset hányszor szükséges vasalani, hogy megfelelően a hasson a keratin.
  5. lépés:
  Teljes haj öblítésre kerül és az öblítés során egy hidratáló maszkkal, mint egy balzsam leápoljuk a hajat és 5 percig fenn hagyjuk.
  Végül megszárítjuk a hajat.

Szeretnél egyenes hajat a természetesen göndör helyett? Próbáld ki a keratinos hajegyensítést az Alphaparf hajterápia kezelésében!

A keratinos hajegyenesítő kezelés 3-4, extra hosszú vagy sűrű haj esetén 5 órát is igénybe vehet, azonban eztkövetően a haj 3 esetlegesen 4 hónapig egyenes marad, minden otthoni hajmosás után.
A hajvasalás során egy kellemetlen szúros szag keletkezik, melyet lehet hogy a kedves vendég nem fog érkézelni, viszont gőz formájában látni fog. Ez a megmaradt, nem beépült anyagból keletkezik.

Foglalj időpontot:  +36 20 200 9166

keratinos hajegyenesítés

alphaparrf keratin terápia főbb összetevői

Hajszerkezet ujjáépítés a Pompart fodrászatban

Kera-Collagen komplex

Hidrolizált keratin, kvaternizált kollagén és glioxilsav hatóanyagokat tartalmaz. A hajvasaló hőjének köszönhetően ezek újramodellezik a haj struktúráját, újra építik a keratin hidakat és stabilizálják az új formát. 

Babassú olaj

Amazóniából származik. Antioxidánsokban gazdag, főként laurinsav és mirisztinsav található benne, amelyek gomba- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Intenzíven hidratál és mindemellett lágyítja és hihetetlen módon védi a hajat. 58%-kal könnyebben fésülhető és csodálatosan ragyogóvá teszi a hajat. 

Shea vaj

Bontókrém összetevője, mely béta-karotinban és E-vitaminban gazdag, mely antibakteriális és gyulladáscsökkentő. Hidratál, regenerál és ápol. 

Mandulaolaj

Többszörösen telített zsírsavakat, szénhidrátokat és ásványi sókat (K, Ca, Mg, Fe, P) tartalmaz. A hajnak fényességet és erősséget biztosít. Töredezett hajszálakat megerősíti illetve csökkenti a töredezettséget. Továbbá segít a haj növekedésében. 
Hajápoló kúra egészséges hajért

Sok szeretettel várunk szépségszalonunkban!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

2021. március 15-én, hétfőn a PompArt Szépségszalon zárva tart!

Az OTP Szép kártya mellett K&H Szép kártyát és MKB Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadunk masszázs, szolárium és InfraTrainer szolgáltatásainkra, valamint műköröm, manikűr szolgáltatásainkra is!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Schummer Alexandra műkörömépítő: +36 70 397 7479

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247

Kosztyu Ágnes női, férfi és gyermek fodrász:  +36 20 200 9166

Új szolgáltatás a PompArt Szépségszalonban: Páros masszázsra is szeretettel várunk! Időpontokról érdeklődj előzetesen telefonon vagy szalonunkban! Fodrászatunkban pedig már elérhető a Keratinos hajkezelés és Hajszerkezet újjáépítő kezelés is!

Mielőtt szalonunkba látogatsz, kérjük olvasd át mindannyiunk védelmében a fenti linkre kattintva a Higéniai Etikettünket. Ebben a COVID-19 járványra tekintettel prevenciós feltételeket fogalmaztunk meg, aminek a betartását minden Vendégünktől kérjük! 🙂