Infratrainer a forradalmian új cardio edzésforma

InfraTrainer

Infratrainer AKCIÓ 2020.09.28.-2020.12.30-ig‼️ 5.500Ft/alkalom helyett 4.000 Ft/alkalom az 50 perces cardio tekerés! 🔥🚴‍♀️

Hatékony alakformáló edzést keresel? Próbáld ki az InfraTrainer edzésformát, 600-800 kcal mínusszal tökéletesítheted alakod az 50 perces edzés alatt és tehetsz az egészségedért!

Infratrainer árakInfratrainer házirend

A XVII. kerületben várunk: 17. kerület Ferihegyi út 81.

Időpont foglalás: +36 20 251 7630 vagy +36 1 123 4567

Fizetési mód: készpénz és bankkártya

Csúcstechnológiás edzőgép, mely egy magyar mérnökpáros találmánya. Az intenzív cardio-edzést biztosító infratrainert több hatékony alakformáló- és fogyasztó módszer kombinálásával fejlesztették tökélyre úgy, hogy az infrasugárzás és a mágnesterápia – amúgy külön-külön is kiváló – hatásait hatékonyan ötvözi egybe.

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


InfraTrainer árak

1 alkalom / 50 perc:  5 500 Ft helyett 4.000 Ft 2020.12.30-ig!

InfraTrainer bérletek:

4 alkalmas bérlet –  50 perc/alkalom: 20 000 Ft (felhasználható vásárlástól számítva 4 héten belül)

8 alkalmas bérlet –  50 perc/alkalom: 38 000 Ft (felhasználható vásárlástól számítva 8 héten belül)

12 alkalmas bérlet –  50 perc/alkalom: 54 000 Ft (felhasználható vásárlástól számítva 12 héten belül)

Az InfraTrainer használata az InfraTrainer házirend elfogadásához kötött.

Időpont foglalás: +36 20 251 7630 +36 1 123 4567

InfraTrainer vélemény

Még csak gondolkodsz az InfraTrainer edzésen? Hallgasd meg Szucsánszki Zita válogatott kézilabdázó véleményét véleményét az InfraTrainerről. Mi csak biztatni tudunk, hogy próbáld ki egyszer és tapasztald meg a hatékonyságát! 🙂

Fontos információk

Kérjük, figyelmesen olvassa el az Infratrainer használata előtt az alábbiakat:

 • Használata nem javasolt pacemakerrel, vagy fém implantátummal rendelkezők számára, ezért edzés előtt mindenképp jelezni kell nekünk, hogy ki tudjuk kapcsolni.
 • Az edzés után még 2-3 órával dolgozik a szervezet, nem áll meg a méregtelenítés, folyamatos lesz az izzadás, ameddig a test visszahűl, ezért körültekintően kell megválasztani az utána való teendőket.
 • Zuhanyzási lehetőség biztosított, fontos tudnivaló, hogy langyos vízzel kell zuhanyozni, a meleg vizet kerülni kell.
 • A szolárium és infratrainer használata között legalább 24 órának el kell telnie.
 • Telefonos bejelentkezés/online bejelentkezés szükséges.
 • Rendkívül fontos, hogy az InfraTrainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell innia a vendégnek.
 • Kimondottan ajánljuk és hatékony cellulit masszázs kezeléssel kombináltan alkalmazni! 

Pontos érkezés szükséges a leegyeztetett időpontban. A leegyeztetett órákat legkésőbb előző nap lehet lemondani telefonon keresztül. Foglaljon időpontot online!

Időpont foglalás telefonon: +36 20 251 7630 +36 1 123 4567

Szigorúan TILOS használni az alábbi esetekben az Infratrainert

 • Terhesség/szoptatás a nagy méregtelenítő hatása miatt. A méreganyagok az izzadság és a nyirokrendszeren, valamit a tejcsatornákon keresztül is távozhatnak a szervezetből. A tej szerkezete, íze megváltozhat, valamint a csecsemő szervezetének sem tesz jót.
 • Friss műtét, varratszedés után 3-5 héttel ajánlott az edzés, attól függően milyen jellegű műtét volt, illetve mekkora a sebhely. Érdemes a kezelőorvossal konzultálni.
 • Daganatos megbetegedés, gyulladásos betegség, láz és akut fertőzés esetén szigorúan tilos az edzés.
 • Inzulinrezisztencia, cukorbetegség esetén mindenképpen a kezelő orvossal konzultálni kell, hozzájárulást kell kérni tőle.

Mágnesterápia

A mágnesterápiás eszközt a bicikliülésbe építették be, ezzel tovább erősítve a testben zajló méregtelenítő folyamatokat és ráadásul még vitalizál is. Sőt gerinc –és porckorongsérvesek is előszeretettel használhatják, mert a mágnesterápia enyhíti a fájdalmukat. (Gyulladásos állapotban viszont nem használható!) A 4 db Philips Vitae infrasugárzóval ellátott gépen 9 nehézségi fokozat állítható be, így az 50 perces edzés alatt akár 600-800 kcal is felhasználódik. Ez megegyezik egy félmaraton lefutásával. Az edzőgépben szabályozható a hőfok és az is, hogy a test mekkora részét érje az akár 55-60 °C-os hőmérséklet. Az edzésidő alatt beépített DVD- lejátszóval -filmnézés, zenehallgatás- segítjük a kikapcsolódás lehetőségét is.

Időpont foglalás: +36 20 251 7630 +36 1 123 4567

Öltözet, amit a vendég magával hoz

 • ruházat (bikini / fittness ruha / sport melltartó / rövidnadrág)
 • sportcipő vagy zokni
 • törölköző (zuhanyzáshoz)

Ügyeljen a fokozott vízfogyasztásra

Felhívjuk figyelmét, hogy az edzés alatt fontos a fokozott vízfogyasztás, mivel a nyirokkeringésből a méreganyagok kiürítését segítenünk kell. Az infratrainer használata, illetve a cardio-edzés során felmerülő kérdéseikkel, észrevételeikkel  forduljanak bizalommal Szalonunk munkatársai felé. Készségesen állunk rendelkezésükre! Hatékony edzést, tökéletes közérzetet és kellemes időtöltést kívánunk! 🙂 Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 +36 1 123 4567

Infratrainer házirend

Az Infratrainer használata házirendhez és a szépségszalon Higiéniai Etikettjéhez kötött, melynek betartását kérjük 1 alkalmas belépő, vagy bérlet vásárlás esetén is, valamint Vendégeink a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt. Kérjük olvassa el figyelmesen az Infratrainer házirendet és a szépsgészalon higiéniai etikettjét!

Amit biztosítunk vendégeink részére infratrainer edzés közben

 • 1 db fólia nadrág
 • zsírégető krém: 2 féle krém közül lehet választani: Dr. Kelen Fit Slim és Lady Stella Fat Burning
 • 1 db nagy törölköző (infratrainer ülés letakarásához), 1 db kicsi törölköző

Érdemes 5-10 perccel előbb érkezni, hogy kényelmesen áttudjon öltözni és a fontosabb dolgokat át tudjuk beszélni. Edzés előtt 1 órával mindenképpen javasolt némi étel fogyasztása, nem ajánlott üres gyomorral érkezni.

Időpont foglalás: +36 20 251 7630 +36 1 123 4567

Kipróbáltam az InfraTrainert! 🙂

Igazság szerint alapból spinning megszállott vagyok. Aztán egyszer szembejött a hirdetés, hogy InfraTrainer…  Cardio edzés, alakformálás, meg magyar találmány voltak a hívószavak. Kaptam fel a fejem azonnal, nézzük meg is ez valójában, ami jó lehet cellulit masszázs kezelés kiegészítőjeként. 🙂 Egy bicikli, amin félig fekvő helyzetben ülünk az edzés során és aminek az ülése egy mágnesterápiás ülés. A wellness gépbe infrasugárzók vannak beépítve. Az edzés alatt az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetet oldják, ami az edzés során távozni kezd a szervezetből izzadság formájában. Az edzés maga rövidebb, mint a megszokott cardio edzéseké, azonban annál jóval intenzívebb.

A leírtak szerint 50 perc alatt 600-800 kilokalóriát éget el el az ember fia, lánya egy InfraTrainer edzés közben. Szerencsére nincs semmilyen betegségem, így nyugodtan belevághattam, azonban daganatos vagy szívbetegeknek, cukorbetegeknek és aki kisbabát vár vagy szoptat, annak mindenképpen érdemes előzetesen orvosával megbeszélnie mielőtt kipróbálja az InfraTrainert. Erős izzadást ígértek, így mindenből készültem váltó ruhával és az első edzésem időpontjául a szombatot választottam, hogy legyen utána időm és megfigyelni, hogyan reagál a szervezetem.

Elérkezett a várva várt InfraTrainer nap

A szalonban kaptam zsírégető krémet és egy egyszer használatos fólia nadrágot, ami egy olyan zacskószerű nadrág, hogy fokozzuk a méregtelenítő hatást az érintett területeken: comb és fenék. A törülközővel le kellett takarnom a gép támláját, így a fokozott izzadás miatt nem csúszkáltam edzés közben.

2 literes vizet vittem magammal, igaz tekerés közben nem ittam meg mindet, de örültem, hogy maradt edzés utánra is. Minden edzés után egyébként a szalonban adnak 300 Ft-ért fehérje italport is. Kétféle ízből lehet választani, csokis és vaníliás, én a csokisat kértem. 🙂 De térjünk vissza az edzésre. A szalonban van kulturált, tiszta öltöző és zuhanyzási lehetőség is.  Alap dolognak tűnik, de én nagyon örültem neki, hogy ez valóban rendelkezésre áll és nem csak így hirdették.

InfraTrainer öltözék

Öltözéknek sportmelltartót és sport rövid nadrágot vittem magammal. Ez be is vált és érdemes erre figyelni, mert az általános edző felszerelések csökkenthetik is a gép hatását! Hosszú nadrág kifejezetten nem javasolt, és felesleges is, a kapott fólia nadrág épp elég dunsztot csinált! 🙂 A lányok adtak tippet is miközben bemutatták a gépet. A zacskónadrágra érdemes felvenni a sportcipőt, így az edzés után száraz marad és nem fogunk tocsogni az izzadságban. Akkor hát rajta, bekapcsoltam a kedvenc zenémet, de tévézhetünk is közben és hajrá, kezdődhet tekerés a saját tempómban.

Kicsit szkeptikus voltam mielőtt kipróbáltam, hogy nem-e fogom unni nagyon, hogy egyedül pedálozok. A gépbe beépített kijelzőkön végig tudtam nézni a teljesítményemet és az elégetett kalóriákat, ami épp elég motivációt adott. Nagyon szeretem a csoportos spinning edzések hangulatát is, amikor az instruktor húz magával, de vannak olyan napok, amikor az ember a saját tempójában szeretne edzeni, kerülve a zsúfolt edzőtermeket. Itt tényleg tarthattam a saját tempómat, ahogy jólesett. Nagyon bejött! Heti ülőmunka után nagyon üdítő volt és nem készültem ki az edzés végére. Az infra panelek közben olyan hatást keltettek, mintha infra szaunában ülnék és izzadtam is rendesen. Nagyon kellemes 50 perc volt és nagyon szuper, hogy ez egy magyar találmány. Aki kedveli a cardio edzéseket vagy a szaunát, azoknak érdemes kipróbálniuk, kedvelni fogják!

– Vendég élménybeszámoló –

Kedves Vendégeink!

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 

Bankkártyás fizetés terminálunk újra üzemel! Ismét lehet bankártyával fizetni a  következő szolgáltatásokat: masszázs, infratrainer, szolárium, kozmetika! 🙂 OTP Szép kártyát azonban sajnos még továbbra sem tudunk elfogadni, jelezni fogjuk, amint ismét be lehet nálunk váltani!

Az időpontelőjegyzésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran, hogy biztosíthassuk előre a kiszemelt időpontokat.  Várjuk hívásodat és szép napot kívánunk:

Masszázs, InfraTrainer, Szolárium: +36 20 251 7630

Tóth Anikó kozmetikus: +36 30 919 8532

Palcsik Anita pedikűrös:  +36 30 697 06 59

Köles Vivien szempilla stylist: +36 20 214 83 16

Vincze Nikolett műkörömépítő: +36 30 429 3661

Sikari Emese női, férfi és gyermek fodrász: +36 30 401 8247