Időpontfoglalás: +36 20 251 7630 szepseg@pompart.hu

Halpedikűr árak

Budapest, XVII. kerületben várjuk: 1173 Bp, Ferihegyi út 81.

Halpedikűr időtartama és ára:

20 perc  időtartam / 2 990 Ft

30 perc  időtartam  / 3 990 Ft

Halpedikűr bérletek

5 alkalom (20 perc / alkalom)  / 11 960 Ft

5 alkalom (30 perc / alkalom)  / 15 960 Ft

A halpedikűr menete

 • fertőtlenítés
 • halpedikűr kb. 50 db hal társaságában
 • befejezésként megtöröljük és alaposan bekrémezzük a lábat

Halpedikűr – felüdülés a testnek és léleknek egyaránt

A mai rohanó életünkben hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a lábunk ápolását, pedig a lábaink egész életünk folyamán minket szolgálnak azzal, hogy a testünk súlyát viszik egy életen át. A láb olyan részünk, amely a testünk megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. A helyes lábápolás nem csak a kezelt területet varázsolja szebbé, hanem a testi-lelki egyensúly megteremtését is segít elő.

A halpedikűr Eurázsiában már évszázadok óta ismert kezelési forma. A Garra rufa, más néven Kangal-hal vagy Piros szívogató márna kiválóan alkalmas arra, hogy kíméletes és alapos módon távolítsa el az elhalt hámsejteket. Feszültség- és stresszoldó hatással bír, hiszen a halak akupunktúrás pontokat érintenek, stimulálják a véráramlást, valamint nyugtató, pihentető hatása revitalizál és feltölt. Természetes és kíméletes formája a láb kényeztetésének, ami veszélytelen, biztonságos és 100%-ban bio kezelési forma.

Végeredmény ápolt, puha és egészséges lábak.

Nézzétek a fenti videóban a jobb oldalon a kis halacska milyen alapos! 🙂 Egy apró részlet sem maradhat ki!!! Próbáld ki te is a természetes lábápolás hagyományos módját és bízd lábaid doktorhalainkra! 🙂

Időpontfoglalás:

+36 20 251 7630

+ 36 1 951 7937

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. – Bejárat a gyógyszertár felől

 

A halpedikűr nem vehető igénybe az alábbi esetekben

 • gombás fertőzés esetén
 • friss sérülés esetén
 • friss körömlakkozás után
 • gyulladásos esetekben
 • apró vérző sebek, kifakadt vízhólyag
 • cukorbetegség
 • gyengült immunrendszer
 • HIV, Hepatitis
 • pikkelysömör

Kérjük, a fenti esetekben felelősséggel dönts a halpedikűr kezelés igénybevételéről!

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 1 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.


Halpedikűr élménybeszámoló

Kedves Vendégünk meglepett minket egy vidám élménybeszámolóval, miután kipróbálta a halpedikűr kezelést. Olvassátok szeretettel! 🙂 

Többször elsétáltam a halpedikűr medencék mellett a szépségszalonban mire bátorságot merítettem, hogy kipróbáljam ezt a kezelésformát és igénybe vegyem a Garra Rufa halak vagy magyarul doktorhalak szolgáltatásait. Rengeteg kérdésem volt előtte: féltem a fertőzéstől és attól, hogy meg fognak csípni. Ez biztosan viccesen hangzik, de végül elrángattam magammal a páromat az első közös, páros halpedikűr kezelésre. Még ő sem próbálta, és általában mindenben benne van így eljött velem és végül nem bánta meg. Mindkettőnket nagyon felvidított a kezelés.

Először egy fertőtlenítő lábáztatáson kellett részt vennünk, ahol a lányok megnézték a lábunkat, hogy teljesen egészséges-e, nem gombás vagy sebes. A körmömet szándékosan nem lakkoztam ki, de elmondták, hogy ha nem friss – legalább egy napos körömlakk van a lábon, az nem okoz problémát.

Miután elkészültünk a fertőtlenítő lábáztatással bele tehettük a langyosvízű, halacskákkal teli medencékbe a lábunkat. Persze nem hittem el, hogy nem fognak majd csipkedni, pedig egyértelmű, hiszen nincs foguk. A párom nagyon nevetett rajtam, hogy mennyit hezitálok. 🙂 Az apró halak, számszerint 50 halacska megrohamozta a lábam rögtön, ahogy belemerítettem a vízbe, ami csiklandozó érzés volt. Nagyon finoman érintették a bőrömet, kíméletesen szívogatták és a bajszocskájukkal simogatták. Egyszerre többen is odaúsztak és rajokban „megtámadták” a lábunkat. Módszeresen dolgoztak, eszegették le az elhalt bőrt és a kezelés teljes időtartama alatt nagyon aktívak voltak. Természetesen egy hagyományos pedikűr kezelést nem tudnak kiváltani, de a kis szorgos halacskák a lábfejünket is alaposan megdolgozták illetve olyan részeket, ahol általában csak lábradírral kezeljük a bőrünket, viszont a halacskák munkája sokkal alaposabb és szórakoztatóbb volt. 🙂 Közben kaptunk egy finom cappuccino és teát, így szinte elrepült a fél órás halpedikűr kezelés és sokat nevettünk.

Halpedikűr

Halpedikűr és a higiénia

A halak akváriumát is megszemléltük. A díszítő elemeken kívül UV lámpákat is felfedeztünk, ami szintén a higiéniáért volt felelős és a halak vízét fertőtleníti. A higiéniai kérdést még a kezelés előtt alaposan körbejártam, hogy biztosan ne álljon fenn a fertőzés veszélye. A halak vízét egyébként naponta át is szűrik a lányok a szalonban.

Végeredményként nagyon puha, bársonyos lett a lábunkon a bőr és az egész kezelés nagyon kellemes, bizsergető érzés volt. Igaz csak egyszer próbáltuk eddig, de a tapasztaltabbak mesélték, hogy 3 kezelés után makacsabb bőrkeményedést is szépen eldolgozták a kis Kangal halak. Összességében nagyon tetszett ez a kezelés és pedikűr előtt be fogok ülni a kis munkásokhoz, akik a kezelés közben még a kibocsátott enzimjükkel is táplálják a lábat. Extraként szívogatás közben a halak dithranol-enzim tartalmú váladékot masszíroznak a bőrbe, ami elősegíti a bőr regenerálódását.

Engem meggyőztek, próbáljátok ki ti is legközelebb! 🙂

A PompArt Szépségszalon további szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium

Készüljünk a Valentin napra!

A közelgő Valentin Nap alkalmából színes lufik helyett meglepheted kedvesedet olyan élménnyel, aminek igazán örülni fog! Nézd meg ajándékutalványainkat, tervezz egy páros PompArt napot pároddal és töltődjetek fel nálunk -15% kedvezménnyel február 14-15-én. Ha szeretnél segítséget kérni a tervezésben vagy páros időpontot foglalni, hívj minket bátran! 

Ajándékötlet Valentin Napra? - > Nézd meg a PompArt Ajándékutalványokat! 🙂