Fogyás biciklizéssel? Infrabicikli edzéssel még gyorsabb a fogyás! 

Fogyás biciklizéssel, mi erre esküszünk! Nem is gondolnád, hogy a biciklizés az egyik leghatékonyabb módja a testsúly csökkentésének. Bizony. Bár most nem a klasszikus kerékpározásra gondolunk. Az InfraTrainer vagy az infrabicikli edzés az, ami számos testmozgást leköröz a fogyás tekintetében, vagyis bizonyítottan segít a felesleges plusz kilók gyors ledobásában. 

NYÁRI INFRATRAINER AKCIÓ

Július 01.-től augusztus 31.-ig:

páros foglalás esetén: 3.950 Ft / fő / 50 perc

egyéni foglalás esetén: 4.100 Ft / fő / 50 perc

A plusz kilók pillanatok alatt eltűnnek 

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy az InfraTrainer edzés során nem csak egy intenzív kardio edzésre kerül sor. Ezzel az újfajta edzőtermi biciklizéssel más fogyasztó és alakformáló módszerek is kombinálhatók. Egészen konkrétan – ahogy az elnevezésből is következtetni lehet – az infrasugárzás hőjével, illetve a mágnesterápiával kombinált kerékározás. A mágnesterápia egyébként a hatékony méregtelenítésben segít. Méghozzá egy, a nyeregbe beépített eszköz segítségével. Az infra pedig a hőt adja – kicsit leegyszerűsítve az elvet. Az InfraTrainer gépben négy darab Philips Vitae infrasugárzó található. Ezek akár 55-60 fokos hőmérséklet generálására is képesek. Ebből adódik, hogy egy alig egy órás InfraTrainer edzés során akár 600-800 kcal is felhasználódik vagyis remek zsírégető mozgás.

Csak viszonyításként néhány adat, hogy mit is jelent ez: 50 perc tekerés nagyjából egy félmaraton lefutásával megegyező fizikai igénybevételnek számít. Időben ez nem kevesebb mint 1 órás intenzív futást jelent terepen, emelkedőkkel. Ha ebbe belegondolunk, talán nem kérdés, hogy bizony hatékony a módszer és amellett, hogy fogyaszt, kiváló edzésforma, így állóképességet is ad. Nem mellesleg az élményt tekintve is több, mint egy szimpla tekerés vagy futópados futás az edzőteremben. 

Ha 1 órát biciklizünk hagyományos értelemben terepen, akkor 15 km/órás könnyed tempó mellett 75 kg testsúllyal, akkor kb. 300 kalóriát tudunk elégetni.

A InfraTrainer igényes edzésforma

Az infrabickli kényelmes, igényes és mi imádjuk nézni közben a kedvenc sorozatainkat, ami valahogy segít átlendülni a holtpontokon. Egy hagyományos edzőteremhez képest a Infratrainer szerintünk sokkal igényesebb edzésforma, mert mondjuk ki: nem kell megbírkóznunk a sok edzőteremben alapjáraton uralkodó ” oroszlán szaggal ” és lesni, hogy mikor szabadul fel végre a kedvenc edzőgépünk, amihez ha végre hozzáférünk, akkor tuti, hogy összeizzadt állapotban találjuk. Ellenben az infrabicikli tiszta állapotban vár és maximum még egy fő teker melletted, de ő is tisztes távolságban. Akár szalagfüggönnyel el is szeparálhatod magad, ha éppen úgy tartja kedved.

Ruházat tekintetében sem kell extrákkal készülnöd! A fólia nadrágot mi adjuk. Neked csak egy váltás rövid nadrágot és egy kényelmes pólót kell magaddal hoznod vagy fürdőruhát.

Női cardio edzés InfraTrainer

InfraTrainer alkalom akciósan 2022.08.31-ig 50 perc: 4.100 Ft

InfraTrainer 10+1 alkalmas bérlet: 45 000 Ft

Mi van akkor, ha hasról vagy épp a combról szeretnénk fogyni? 

Az infrabicikli működése több szempontból is szabályozható. Beállíthatjuk, hogy a testünk melyik részét érje a hő. Ahogy azt is, hogy milyen fokozaton dolgoztassuk meg a testünket. Összesen kilenc szint közül választhatunk. 

Fogyás biciklizéssel? A kérdés tehát nem kérdés. Gyors fogyás kerékpárral is lehetséges. Az InfraTrainerrel legalábbis könnyen leadható akár 10 kiló is. Ráadásul ez egy teljesen természetes módszer. És mindamellett, hogy fogyaszt, edzetté tesz, plusz minden alkalommal növeli az állóképességet. Sőt, az aktivitás még mentálisan is segít egy kicsi rendet tenni. 

Szóval ha igazán hatékony fogyási módszert keresel, nem kérdés, hogy az InfraTrainer jó választás lesz. Már csak azért is, mert nincs szükség különösebb extra beruházásra. Csak bejelentkezel hozzánk, hozol magaddal egy fürdőruhát, esetleg edzéshez alkalmas sportmelltartót és kisnadrágot, egy edzőcipőt és már indulhat is a fogyás. A szakértelmet mi adjuk. Kérdés, kérés esetén állunk a rendelkezésedre. Tippeket, tanácsokat hozzáértő kollégáinktól természetesen bármikor kérhetsz. 

Ha gyorsan szeretnél fogyni, kérd kollégáink tanácsát a recepción és próbáld ki az InfraTrainert!

Szép kártyára is igénybe veheted!

3 féle Szép kártyával is tudsz infrabicikli edzést foglalni nálunk: MKB, OTP és K&H Szép Kártyák Szabaidő zseb terhére. Szóval nincs mese, nincs akadály, hogy tegyél az alakodért és az egészségedért! Gyere és kezdd el, indulj el a fogyáshoz vezető úton. Mindig az első lépés a legnehezebb. Amikor elindulnak a kilók lefelé, akkor már csak azt fogod bánni, hogy miért nem vágtál bele hamarabb! 😉

Várunk szeretettel! 🙂

Infrabicikli időpont foglalás telefonon:
+36 20 251 7630 
+36 1 951 7937

Olvasd el kapcsolódó tartalmainkat is:

InfraTrainer részletes ismertető és árak

InfraTrainer házirend

Cardio edzés nőknek

Gyors fogyás hasról, avagy az Infratrainer jótékony hatásai

Lábedzés infrabiciklivel

Szép Kártya elfogadóhely a PompArtban

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

Recepciónkon fogadjuk üzeneted és segítünk az időpontfoglalásban, 2 munkanapon belül visszahívunk a megadott elérhetőségeken. A visszahívást a megadott telefonszámon háromszor kíséreljük meg, ha nem vagy elérhető.