Esküvőre készülsz? Mutasd meg nekünk az eljegyzési gyűrűd!

 

Szívből gratulálunk az eljegyzésetekhez! 🙂 Ilyenkor rengeteg tennivalótok akad az esküvői ceremónia szervezése kapcsán. Nagy lelkesedéssel vágunk ilyenkor a “nagy nap” megálmodásába és keressük a tökéletes helyszínt, esküvő ruhát, a legfinomabb menyasszonyi tortát. Ezek mind örömteli dolgok, de valljuk be: fáradtságos is. 🙂

A szervezéssel teli hónapokban lazítsatok nálunk egy kicsit! Néhány dologban a segítségetekre tudunk lenni és egy kis meglepetés ajándékot is szeretnénk Nektek adni 20 perc Halpedikűr formájában.  Ha még nem próbáltátok, akkor biztosan meglepetés élmény lesz, ne hagyjátok ki! 🙂

Bejelentkezés: +36 20 251 7630

Mit kell tennetek az ajándék Halpedikűr igénybevételéhez?

Válasszatok tetszőlegesen szolgáltatásaink közül, jelentkezzetek be hozzánk. A bejelentkezéskor jelezzétek recepciós kolléganőnknek, hogy esküvőre készültök és érkezéskor mutassátok meg neki a csodás eljegyzési gyűrűtöket! A választott kezelés előtt vagy után, ahogy az komfortosabb számotokra Vendégeink vagytok pároddal egy alkalommal 20 perces halpedikűr kezelésre.

Kérjetek időpontot hozzánk: +36 20 251 7630

Címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 73. I. em. 3.

Esküvő előtt ajánljuk:

Nagyon sokféle szépítő kezelést találtok a PompArt-ban. Nézzetek szét honlapunkon, az alábbiakat ízelítőül ajánljuk, mint esküvőre készülők legnépszerűbb szolgáltatásai szépségszalonunkban:

  • Kozmetikai kezelések és alkalmi smink. Anikó kozmetikusunkhoz próbasminkre is eljöhetsz, valamint férfi kozmetikai kezelésekkel is várjuk a párodat!
  • InfraTrainer edzés: esküvő előtt jobban odafigyelsz az étkezésedre és szeretnél hatékony sportot választani, hogy 1-2 számmal kisebb  esküvői ruhát viselhess majd a ceremónián? Az InfraTrainer hatékony alakformáló és fogyasztó cardio edzésforma. Két géppel várunk, így akár pároddal közösen is jöhettek edzeni!
  • Szolárium: a fehér ruha jobban fog mutatni egy diszkréten barna bőrön és a nászút első napjain is már bronz bőrödet párod is imádni fogja! 🙂
  • Masszázs: ha idegeskedsz, hogy minden rendben legyen az esküvőtökön és általában mindenkinek növekszik a gombóc a torkában mielőtt kimondja a boldogító igent, akkor gyertek el például egy aromaterápiás masszázsra. Az aromaolajok és a pihentető masszázs nagyon kedvelt stresszoldó masszázs szalonunkban.

Sok boldogságot, kitartást a szervezéshez és tökéletes esküvőt kívánunk Nektek! 🙂 A PompArt csapata

Kérd visszahívásunkat időpontfoglaláshoz!

A következő munkanapon visszahívunk a megadott elérhetőségeken időpont egyeztetni, hogy mikor szeretnél / szeretnétek ellátogatni szalonunkba és igénybe venni az ajándék halpedikűrt a választott kezelés mellett.

Természetesen Te is hívhatsz minket: +36 20 251 7630

Többet is bejelölhetsz!

Itt található a PompArt Szépségszalon

1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. – Bejárat a gyógyszertár felől: Szalonunk közvetlenül a gyógyszertár felett található meg. Be kell lépni a gyógyszertár előterébe és balra felfelé található egy lépcső, amely felvezet szalonunkba.

GPS:  47.4806364, 19.256843 – Útvonaltervező

PomPart Szépségszalon

1173 Budapest, Ferihegyi út 81. 1. emelet 3. – Bejárat a gyógyszertár felől

GPS:  47.4806364, 19.256843

Parkolási lehetőség a szépségszalon közelében

Őrzött parkoló 1173 Budapest, Kaszáló utca

Az alábbi térképen jelöltük a szépségszalon környékén rendelkezésre álló parkolási lehetőségeket.

1. Fizetős őrzött parkoló a szalontól 350 métere a Kaszáló utca végén található, mely 0-24 órában üzemel. Itt biztonságban letehető az autó, azonban egy kb. 5-10 perces sétával kell kalkulálni. A parkolót 1. számmal jelöltük és fényképet is mellékelünk a bejáratáról.

2. A szépségszalonhoz közelebb lehet általában parkolóhelyet találni a lakótelepen, a 10 emeletes háza között. Itt a díjfizetés és parkolási szabályok a KRESZ szabályai szerint érvényesek!

3. A Ferihegyi út másik oldalán, de szintén a Kaszáló utcában van még lehetőség parkolásra a szabad helyek függvényében, szintén a KRESZ szabályai szerint.

A PompArt Szépségszalon szolgáltatásai:

Kozmetika – Masszázs – Műköröm és manikűr – Pedikűr – Halpedikűr – InfraTrainer – Szolárium